SK Podskalan Podhradí „B“ – SK Miletín „B“ 2:4 (2:0)
Branky: Balihar, Zdeněk, Kožíšek, Hátle

Sestava: Kafka – Blažek (70. Kožíšek), Fof, Lámr, Drahonínský – Vondrouš (45. Zdeněk), Kněžourek, Hátle, Šotola (45. Kulhánek) – Balihar, Nálevka

V neděli jsme zajížděli k dalšímu utkání do Podhradí. Před utkáním se přes Wartburg arénu přehnala bouřka, a tak jsme na hrbolatém a podmáčeném hřišti očekávali těžký zápas. Na poslední chvíli nám ze sestavy vypadl Miloš Poláček, kterému přejeme rychlé uzdravení. Milošovo místo zaujal Lukáš Nálevka.

Do utkání jsme vstoupili velice vlažně, ležérně a se svědomím, že se domácí porazí sami. Okamžitě po naší rozehře chybujeme ve středu hřiště a domácí hráč postupuje sám na Jardu, který včasným vyběhnutím likviduje gólovou šanci. Místo toho, abychom si vzali z této chyby ponaučení, tak je tomu pravý opak. Vůbec se nám nedaří kombinace, chybí nám pohyb, nasazení a správný fotbalový elán s chutí do hry. Po celý první poločas nás domácí přehrávají, mají lepší pohyb a jsou důraznější. Ve 12. min se ujímají zaslouženého vedení, když po rohovém kopu skóruje domácí útočník. Po gólu domácích se snažíme, ale naše nepřesné přihrávky nám na psychice moc nepřidávají. Nedaří se nám vůbec nic. Ve 30. min se zrodila jedna z mála pološancí našeho mužstva, když po centru Jana Šotoly hlavičkuje Pavel Balihar nad. Ve 35. min zahrávají domácí přímý kop, který Michal Volný posílá do pravé šibenice – 0:2. A to ještě ve 38. min likviduje Jarda Kafka další gólovou šanci domácích. Tím končí jeden z nejhorších poločasů, co jsem v Miletíně.

Po poločasové bouřce a dvojím střídání jsme odhodlaní s výsledkem něco udělat. Na začátku druhého poločasu nás zachraňuje praporek pomezního. Postupně se ale dostáváme konečně do hry. Po rohovém kopu v 67. min snižuje Pavel Balihar hlavou na 1:2. Dostáváme do těla nový impuls a chuť zápas otočit v náš prospěch. V 75. min zahrává přímý kop Jindřich Kulhánek, domácí gólman jeho střelu vyráží před sebe, kde dobíhá Dominik Zdeněk a dává na 2:2. Do vedení se dostáváme v 82. minutě po nakrátko rozehraném rohu. Jindřich Kulhánek posadil míč na hlavu Ondry Kožíška a ten dává na 2:3. Konečnou podobu výsledku dává po zpětné nahrávce Lukáše Nálevky Jan Hátle – 4:2.

Děkuji všem za odmakaný druhý poločas (na ten první musíme okamžitě zapomenout) a hlavně početné skupince miletínských fanoušků, který nás povzbuzovali a hnali za vítězstvím po celý zápas.