Na domácím hřišti jsme mohli být svědky události, která nám všem udělala velikou radost. Za podpory nového sponzora – Autodílna Roman Jansa Třebihošť jsme mohli na miletínský pažit vyběhnout v nových dresech, který nám zakoupil výše jmenovaný sponzor.

V prvním zápase nás čekal soupeř z Kopidlna. Ve vyrovaném zápase, který byl vyrovnaný spíše na šance než na góly, jsme se rozešli smírně 1:1, kdy za domácí skóroval Kuba Vondrouš. V následném penaltovém rozstřelu měli více štěstí hosté, když na naši straně nedal penaltu Matěj Kučera.

V druhém zápase proti Libáni byla situace podobná, ale neproměněné tutové šance na naší straně nás stály tři body. Zápas skončil opět remízou 1:1, kdy naši branku vstřelil Ondra Sehnal. V penaltách jsme opět neuspěli, kdy rozhodující penaltu nedal Vojta Jalový.

Sestava: Matěj Němeček – Ondra Sehnal, Vojta Jalový – Kuba Vondrouš, Matěj Kučera – Šimon Machačka, Filip Kozák, Aleš Přibyl, Honza Korda, Štěpán Laušman a benjamínek Kuba Machačka.

Na závěr bych jménem všech rodičů a příznivců miletínského fotbalu ještě poděkoval našemu novému sponzorovi, který byl přítomen v zápase proti Kopidlnu a moc se mu u nás líbilo. A tak si přejeme, aby naše spolupráce nadále pokračovala. Pane Janso – děkujeme.