SK Miletín „A“ – SK Libčany 0:8 (0:3)

Sestava: Richter – Nosek, Leplt, Machačka, Kněžourek – Nálevka, Hátle, Krátký (71.Brentner), Bartoníček – Andrle, Urban (60.Vondrouš)

V sobotu náš čekal vedoucí tým soutěže, Libčany. Hosté přijeli s vizitkou nejlepšího útoku 1.A třídy, což potvrdili v minulém kole, když nastříleli 8 branek Českému Meziříčí. V sestavě opět chyběli Novotný s Němečkem.

V prvním poločase byli hosté jasně lepší a potvrzovali svoje postavení v tabulce. Bezbrankový stav se nám podařilo držet až do 29. minuty. Poté jsme během 4 minut obdrželi 3 branky a bylo prakticky po zápase. Po kombinační souhře přetavil ve vedoucí branku ve 29. minutě Ondřej Karanský. Ten samý hráč zvyšoval hned o minutu později na 0:2. Bleskové čtyři minuty Libčan završil třetí brankou Lukáš Hubička, který jako další překonal v 34. minutě Míru. My jsme se za celý poločas nedokázali příliš prosadit a k výraznému ohrožení branky Matěje Tošovského jsme se nedostali.

Ve druhém poločase pokračovali hosté ve výkonu z prvního poločasu. Libčany držely balon a kvalitní kombinací se dokázaly dostávat přes naši rozhozenou obranu. Už dvě minuty po začátku druhé půle překonal Míru Adam Chromek. Prakticky vzápětí zkompletoval hattrick Ondřej Kraranský. Na 6:0 zvyšoval zhruba o čtvrthodinu později Stanislav Libřický. Hosté ve zbytku zápasu přidali ještě další dvě branky. V 66. minutě se opět prosadil Karanský a v závěru poločasu přidal druhý gól Lukáš Hubička. Na tento výsledek musíme co nejrychleji zapomenout a připravit se na příští týden, kdy zajíždíme k dalšímu derby do Hořic.

Antonín Kraus – asistent trenéra (domácí):
Výsledek zápasu hovoří jasně, byla to pro nás lekce od soupeře, který potvrdil že není náhoda jeho postavení v tabulce.
Jan Schejbal – předseda oddílu (hosté):
Utkání se hrálo za naši stálé převahy, okopírovali jsme výsledek z minulého týdne včetně čtyř branek Ondry Karanského.

Diváků: 100
Rozhodčí: Žerovnický