Před sezónou jsme posílili pozici manažera a stabilizovali kádr. Příchodem Pavla Procházky jsme obsadili pozici trenéra a hráče do pole. Po schůzi starších fotbalistů se nám podařilo oslovit pár hráčů, kteří přislíbili svoji účast podle toho, co jim práce a rodiny dovolí.
Ke každému zápasu jsme pak odjížděli s dostatkem hráčů na střídání. Někteří se ani nevešli na lavičku.
Výborně fungovala spolupráce s členy našeho A mužstva, kteří nám pomáhali nebo se rozehrávali po zranění. Do týmu jsme začlenili i dorostence: Vojtu Jalového a Matyáše Pauluse. Prvně jmenovaný si již zahrál po boku táty, druhý na tento okamžik ještě čeká.
Sezóna je rozehraná na výbornou. Druhé místo za vedoucím týmem z Valdic je toho důkazem. Jediná kaňka na parádní půlsezóně je ostudná porážka na Podhradí.
Podle nálady v kabině bych řekl, že nám to krásně funguje. Fotbalem bavíme na hřišti jak sebe, tak i diváky, kteří na nás chodí.
Asi jediné, co by bylo třeba zlepšit, je tréninková morálka. A také potřebujeme sehnat gólmana, kterého naše mužstvo nemá. Celý podzim jsme využívali služby Míry Richtera, který obětavě chytá dva zápasy za víkend. Za což mu patří poděkování.
Takže chlapci, připravme se kvalitní zimní přípravou na jarní odvety v co největším počtu. Zkusme ty Valdice ještě potrápit a v tabulce přeskočit. Vždyť to jsou jen tři body.
Jindřich Kulhánek