V neděli 25. 2. 2018 odjela starší přípravka na turnaj do Lomnice nad Popelkou. Čekali na nás zajímaví soupeři. Nám známá Nová Paka, domácí Lomnice z Libereckého kraje a soupeř ze Středočeského kraje Sporting Mladá Boleslav. Hrací systém 4 + 1 brankář. Vzhledem k malému počtu účastníků hrál každý s každým dvoukolově.

Naše sestava: Jiří Vaniš, Richard Vtípil, Jakub Chmelík, Milan Chalupa, Tadeáš Lánský, Vojtěch Kňourek, Tomáš Urban a z Bělohradu Denis Podolský.

Naši borci nepřipustili žádné komplikace a s přehledem vyhráli všech šest zápasů. K vidění byly pěkné fotbalové akce, které měly kvalitu a bylo vidět, že si všichni zápasy užívají a mají z úspěchu radost včetně trenéra Jana Kučery. Rozdílovým hráčem byl tentokrát Tomáš Urban, velká opora týmu, který se stal po zásluze nejlepším střelcem turnaje.

Výsledky:

SK Miletín – Sporting MB   6:0 B: Urban2x,Kňourek2x,Vtípil,Podolský

SK Miletín – Nová Paka      2:1 B: Urban2x

SK Miletín – Lomnice          3:2 B: Lánský,Urban,Kňourek

SK Miletín – Sporting MB   6:1 B: Kňourek2x,Urban,Vaniš,Lánský,Podolský

SK Miletín – Nová Paka       7:2 B: Urban6x,Podolský

SK Miletín – Lomnice           7:2 B: Urban5x,Kňourek,Lánský

Celkem v únoru sehrála starší přípravka 3 přípravné turnaje s výsledky:

Hořice       2. místo      nejlepší hráč turnaje Tomáš Urban

Jičín           2. místo      nejlepší hráč turnaje Jiří Vaniš

Lomnice   1. místo       nejlepší střelec turnaje Tomáš Urban

Utkali jsme se i se soupeři z Pardubického, Libereckého a Středočeského kraje a obstáli herně, střelecky i individuálními výkony. Toto vše je zároveň nejlepší pozvánkou na jarní sezónu, která začíná o Velikonočním víkendu pro všechny fanoušky a rodiče. Přijďte nás povzbudit nejen při domácích zápasech, těšíme se na Vás na všechny.