Nejen sluníčko konečně přiložilo pod kotel, ale také hráči starší přípravky řádně sešlápli plyn. Na jaře předvedli svůj jasně nejlepší výkon. Prvním soupeřem bylo Vrchlabí, druhým soupeřem byli hráči Nové Paky a na závěr domácí Trutnov.

Miletín – Vrchlabí I    3 – 2     2xKňourek, 1xMachačka

Miletín – Vrchlabí II   0 – 6

Do prvního poločasu kluci doslova vlétli a hráli pohledný fotbal, kdy góly padly po pěkných kombinačních akcích. A byly i další šance na vyšší výhru. Pod dojmem, že to půjde tak snadno i dále přišla ve druhém poločase sprcha od soupeře, který byl tentokrát silnější na balonu a naše kluky převyšoval.

Miletín – Nová Paka I   3 – 3   2xMachačka, 1x Kňourek

Miletín – Nova Paka II  1 – 1   1xKňourek

Ve druhém zápase jsme nastoupili proti vedoucímu celku naší skupiny. Kluci se vrátili k poctivému nasazení. Snažili se kombinovat, hráli s velkým nasazením a obětavostí, za které byli odměněni remízami.

Miletín – Trutnov I   2 – 0     1xMachačka, 1xKňourek

Miletín – Trutnov II  4 – 5     2xMachačka, 2xKňourek,

Poslední zápas se hrál za hustého dešťě. Zápas začal nešťastným vlastním gólem, přesto kluci zvládli vrátit do zápasu a nepříznivý stav 2 – 5   stáhli na 4 – 5 a v celkovém součtu zvítězit. Opět díky kombinační hře a bojovnosti na balonu.

Celý turnaj se všem vydařil, kluci podali kolektivní výkon, každému se podařilo posunout svoji osobní laťku výše. Zvláště dobře hrál Lukáš Pozler. Nebál se chodit do hlavičkových soubojů a byl oporou obrany. Kluci hráli v sestavě

Monty – Pozler,J.Vaniš,J.Machačka,Kňourek,T. Paulus, Šiška

Autor: Jan Vaniš