Mladší přípravka odjela sehrát své zápasy do Hradce Králové na stadión Sokola Třebeš. Nejvíce se všichni těšili na zápas s oblíbeným týmem z Rasošek. Sestava: Chmelík – S.Lánský, M. Vaniš, A.Kulinová, A.Jurenka, M.Kulina a T.Lánský

Miletín – Rasošky  I   3 – 1   1xKulina,1xKulinová,1xT.Lánský

Miletín – Rasošky  II  4 – 2   3xT.Lánský,1xKulinová

Oba zápasy byly dlouho vyrovnané, o vítězství jsme rozhodli vždy až v závěru utkání. O to větší byla radost ze dvou výher.

Miletín – FC Hradec Králové  I   3 – 6   3xT.Lánský

Miletín – FC Hradec Králové  II  0 – 9

První zápas skvěle sehraný a vyrovnaný kdy až v úplém závěru po chybách v obraně Hradec rozhodl. Ve druhém už chyběly síly a soupeř po pěkných kombinacích trestal všechny chyby v obraně.

Miletín – Třebeš  I   1 – 3    1xChmelík

Miletín – Třebeš  II  1 – 3    1xT.Lánský

S domácími jsme sehráli vyrovnané zápasy, které rozhodli naše chyby v obraně a dobrá střelba domácích.

Dnes byl naším nejlepším hráčem T.Lánský. Střílel jeden gól za druhým, ale i výborně bránil, když bylo potřeba, přesto to nestačilo. Pohybem a snahou kombinovat a střílet se také dařilo  A.Kulinové. I na ostatních bylo vidět, jak se snaží vybojovat balón, přihrát, nebo vystřelit. Byla radost sledovat, jak se např. M.Kulina nebo A.Jurenka snaží neohroženě vybojovat balón s hráči o hlavu většími a předat ho dál. Příští týden MP zajíždí do Chlumce n. C. Tak jim opět budeme držet palce.