Na herně vydařené představení minulý týden v Trutnově, dokázala starší přípravka navázat i v dalším miniturnaji, který hostila Stará Paka.

Ve Staré Pace, za studeného a větrného počasí kluci skvěle navázali výkonem na minulý turnaj a potěšili jak trenéra, tak přítomné rodiče, kterých by mělo jezdit více. Dnešní sestava:

Chmelík – J.Vaniš,  L.Pozler ,J.Machačka,   T.Urban,  T.Lánský a M.Vaniš 

Výraznou posilou byl dnes Tomáš Urban, který už pravidelně hraje za mladší žáky. Svým výkonem dokázal strhnout ostatní a byl nejlepším hráčem. Poprvé také nastoupil za SP v brance Jakub Chmelík a dvě nuly na kontě obdržených gólů jsou skvělým startem do starší kategorie. Tak Jakube, vydrž.

Miletín – Hořice  I    0 – 0

Miletín – Hořice  II   3 – 1    2xMachačka, 1xJ.Vaniš

Oba poločasy byly téměř hrou na jednu branku. Kluci předvedli, co všechno se dá nedat. Až Jirka prolomil střelecké štěstí a Jakub dokonal velký obrat v zápase.

Miletín – Chlumec  I    2 – 1   1xMachačka,1xUrban

Miletín – Chlumec  II   1 – 3   1xUrban

Soupeř, který střídal dvě pětky a jindy nás porážel výrazným rozdílem. Bojovným výkonem a plněním pokynů trenéra dokázali sehrát se soupeřem vyrovnané zápasy. Jen dva čisté vlastence, v každém poločase jeden, obraly kluky o lepší výsledek a Jakuba v brance o třetí nulu proti tak těžkému soupeři.

 Miletín – N/S Paka  I   7 – 0     3xMachačka,2xUrban,2xLánský

Miletín – N/S Paka   II  4 – 3     2xMachačka,2xUrban

Paka, obávaný protivník, dnes odevzdaný soupeř po našem výtečném výkonu. Sedm kulí v prvním poločase, ve druhém naše hráče nepoložilo vyrovnání na 2 – 2 a opět gólově odskočili a vedení udrželi.

Střeleckými tahouny dnes byli T.Urban a J.Machačka. Chlapci odjížděli spokojeni s výsledky a se 6ti body do tabulky. Příští turnaj je v Lázních Bělohradě. Rodiče, příjďte se podívat a povzbudit své děti. Jejich výkon bude jistě ještě lepší.

Autor: Jan Vaniš