SK Miletín „A“ – FK Kratonohy „B“ 2:5 (1:2)
Branky: Hátle, Vondrouš

Richter – Nosek, Novotný, Krušina (59. Kněžourek), Jukl (65. Lámr – 75. Kulina), Bartoníček, Machačka, Ročín, Krátký – Hátle, Vondrouš

V dalším utkání jsme na domácím trávníku hostili Kratonohy, kde jsme chtěli potvrdit vydřené body z Valdic. Do utkání jsme vstoupili lépe a v 9. minutě zakončil svůj samostatný únik s přehledem Vondrouš 1:0. O minutu později bylo ale srovnáno, když Čihař nedal Mírovi v brance šanci – 1:1. Sršni měli převahu, ale branku jsme mohli vstřelit opět my. Machačkovu střelu vyrazil ve 23. minutě Mačí, ale na dorážku do odkryté branky již nestačil. Bohužel asistent rozhodčího Kos odmával ofsajd. A tak ve 31. minutě strhl vedení na stranu hostů kapitán Lukáš Veverka, který z dorážky vymetl šibenici – 1:2.

V druhém poločase byli hosté lepším týmem a své vedení ještě navýšili. V 58. minutě se prosadil znovu Veverka Tomáš – 1:3. Po 15 minutách se k němu přidal hlavou zakončující Vejr – 1:4. Naději na vyrovnání ještě stačil tečovanou ranou vykřesat Hátle, ale poslední slovo měla dělovka z kopačky Bůžka, a tak utkání skončilo výsledkem 2:5. V dalším utkání zajíždíme do Dvora Králové.

Kraus – vedoucí mužstva (domácí):
V prvním domácím zápase nové sezóny jsme přivítali rezervu divizních Krátonoh. I když jsme šli v úvodu utkání do vedení, tak soupeř potvrdil své kvality a do poločasu stav utkání otočil. Přestože jsme chtěli v druhém poločase minimálně vyrovnat soupeř nám to nedovolil a naopak si dalšími brankami pojistil zasloužené tři body. Stínem utkání bylo nezaviněné zranění našeho hráče Lámra, jemuž přejeme brzké uzdravení.
Martin Nun – trenér (hosté):
Po zlepšené hře v druhém poločase jsme zaslouženě vyhráli. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon.

Diváků: 70
Rozhodčí: Jehlička