TJ SKP Valdice – SK Miletín „A“ 2:3 (1:2)
Branky: Hátle, Vondrouš, Ročín

Richter – Nosek, Machačka, Lámr, Jukl – Bartoníček, Krátký (88.Kněžourek), Němeček (59.Urban), Ročín – Hátle, Vondrouš (78.Kulina)

K prvnímu utkání sezóny, po sestupu z A. třídy, jsme za krásného počasí zajížděli do Valdic. V utkání jsme chtěli potvrdit roli favorita a odvézt si domů všechny tři body.

Vstup do utkání se nám ale nepodařil a již ve 14. minutě se domácí ujali vedení brankou Kalendy. Do poločasu se nám podařilo vyrovnat, když se nejprve prosadil Hátle a těsně před poločasem Vondrouš. Ve druhém poločase jsme předváděli bezkrevný výkon z první půle a hosté toho využili k vyrovnání. Poté se střídali šance na obou stranách a už to vypadalo penaltový rozstřel. Na konci utkání naštěstí brankář neudržel střelu Machačky a Ročín do prázdné branky strhnul vedení na naší stranu. Náš výkon měl k ideálu daleko a v příštím utkání by nás mohl stát body, kdy doma hostíme rezervu Kratonoh.

Michal Franc – předseda oddílu (domácí):
Do utkání jsme vstoupili dobře, když jsme se již ve 14.minutě ujali vedení brankou Kalendy. Bohužel po nedůrazu ve vápně hosté brzy vyrovnali. Poté se hrál vyrovnaný fotbal a šance se střídaly na obou stranách. Po nedorozumění v obraně se hosté dostali do samostatného úniku, který proměnili ve vedoucí branku. V druhém poločase jsme byli lepším týmem a podařilo se nám brzy srovnat. Další šance jsme však nevyužili a tak se v závěru opět po nedůrazu ve vápně prosadili hosté a odvezli si 3 body.
Kraus – vedoucí mužstva (hosté):
V utkání jsme byli silnější na míči. Vytvořili jsme si řadu šancí, ale špatným řešením finální fáze jsme je nedotáhli do gólového efektu. Domácí byli bojovnější a hrozili hlavně z dobře zahraných standardních situací. Zápas jsme rozhodli v samotném závěru, tak je spokojenost se třemi body. Herní projev měl však k ideálu daleko.

Diváků: 92
Rozhodčí: Hlavsa