Mladší příravka odehrála během uplynulých víkendů tři další turnaje – v Rasoškách, Červeném Kostelci a Opočně.

30. 4.
Na turnaji v Rasoškách jsme se utkali s týmy FC HK B a Rasošky/Josefov a odehráli jsme ho s devíti hráči. Chyběl jen nemocný Martin Vaniš.

NAŠE SESTAVA:

Jirka Vaniš – Tomáš Urban, Kuba Machačka – Kája Hradil, Vojta Kňourek
STŘÍDALI: Táďa Lánský, Kuba Chmelík, Lukáš Pozler, Míša Hradilová

Miletín – FC HK B

1. poločas (proti áčku) 2 : 1
Hrálo se vcelku vyrovnané utkání, ve kterém jsme se dostali brzy do vedení brankou Kuby Machačky. Hradec poté zvýšil aktivitu a vyrovnal, ale nám se podařilo skóre opět převážit na naší stranu díky Kubovi.

2. poločas (proti béčku) 3 : 2
V tomto utkání jsme měli o začátku převahu a vstřelili jsme postupně tři góly a měli i další jasné šance, hlavně Míša Hradilová. Ke konci jsme pak polevili v koncentraci a nakonec jsme se báli o vítězství. Naše branky vstřelili Tomáš Urban 2 a Táďa Lánský.

Rasošky/Josefov – Miletín

1. poločas (proti áčku) 0 : 4
Nechali jsme odpočívat základní sestavu a přesto jsme byli lepším týmem. O branky se podělili Kuba Chmelík, Jirka Vaniš z trestného kopu, Kuba Machačka a Vojta Kňourek.

2. poločas (proti béčku) 0 : 14
Tento poločas jsme odehráli v silnějším složení a všichni hráči zaslouží pochvalu za kolektivní pojetí. Nakonec se trefila i Míša Hradilová, která proměnila asi až svou sedmou velikou šanci. Branky vstřelili Kuba Chmelík 3, Kája Hradil 2, Vojta Kňourek 2, Tomáš Urban 2, Lukáš Pozler 2, Jirka Vaniš, Táďa Lánský a Míša Hradilová.

SHRNUTÍ:

Celkové výsledky přesně neznám, ale (v součtu s Javorkou) jsme s FC HKB prohráli a s Rasoškami vyhráli. Zhodnotím-li jednotlivé poločasy, tak jsme měli bilanci 4 – 0 – 0 se skóre 22:2. Na výsledcích se projevilo, že jsme hráli v plné sestavě.

7. 5.
Na turnaji v Červeném Kostelci jsme se potkali s týmy Chlumec/RMSK Cidlina, FC HK B a Červený Kostelec. Odjeli jsme v počtu sedmi hráčů. Chyběli Tomáš Urban a Hradilovi. Poločasy se hrály na 15 minut, ne na 10 minut jak je u turnajů čtyř družstev obvyklé.

NAŠE SESTAVA:

Jirka Vaniš – Kuba Chmelík, Kuba Machačka – Táďa Lánský, Vojta Kňourek
STŘÍDALI: Lukáš Pozler, Martin Vaniš

Miletín – Chlumec/RMSK Cidlina

1. poločas (proti áčku) 1 : 2
V tomto utkání jsme byly dost pod tlakem a postupně jsme prohrávali o dva góly. Potom jsme ale zvýšili obrátky a snížili a v poslední minutě jsme měli obrovskou šanci na vyrovnání. Naši branku vstřelil Kuba Machačka.

2. poločas (proti béčku) 4 : 6
V tomto poločase jsme pokračovali ve stejné hře jako na konci prvního poločasu a vedli jsme 3:1 a 4:2. Konec zápasu se nám ale nepovedl a čtyřikrát jsme inkasovali. O naše branky se podělili Vojta Kňourek 2, Táďa Lánský a Kuba Machačka.

Miletín – FC HK B

1. poločas (proti áčku) 1 : 12
V tomto poločase jsme byli horším týmem. Ještě jsme stihli vyrovnat, ale branky v naší síti přibývali a od stavu 1:4 jsem na hráčích viděl, že to už vzdali. čestnou branku vstřelil Kuba Machačka.

2. poločas (proti béčku) 3 : 2
V tomto poločase jsme prohrávali o dva góly, ale pak se nám povedlo snížit a nakonec i skóre otočit. Branky dali Kuba Machačka 2 a Táďa Lánský.

Červený Kostelec – Miletín

1. poločas (proti áčku) 5 : 2
Na hráčích už byla viditelná únava, ale bojovali a odehráli slušné utkání i přes prohru. Kuba Machačka vstřelil obě naše branky.

2. poločas (proti béčku) 6 : 1
Jedinou naši branku vstřelil Táďa Lánský. Tento turnaj byl velice dlouhý a hráči se vydali ze všech sil.

SHRNUTÍ:

Celkově jsme (v součtu s Javorkou) prohráli všechny zápas. Zhodnotím-li jednotlivé poločasy, tak jsme měli bilanci 1 – 0 – 5 se skóre 12:35. S trochou štěstí jsme mohli v prvních dvou poločasech uhrát lepší výsledky. Projevilo se, že jsme nehráli v plné sestaě jako minule.

14. 5.
Do opočna jsme odjížděli se šesti hráči. Čekaly nás zápasy s týmy domácích a Jaroměře.

NAŠE SESTAVA:

Jirka Vaniš – Kuba Chmelík, Kuba Machačka – Táďa Lánský, Vojta Kňourek
STŘÍDALI: Martin Vaniš

Opočno – Miletín

1. poločas (proti áčku) 5 : 2
Při cestě do Opočna jsme vlivem objížďky trochu bloudili, takže se hráči stihli jen rozběhat a rozcvičit bez míče. Možná to mělo i vliv na začátek zápasu. Opočno se dostalo do vedení, ale nám se povedlo převrátit skóre na naši stranu. Ke konci se ale projevila kvalita na straně Opočna a ti zaslouženě vyhráli. Naše branky vstřelili Táďa Lánský a Jirka Vaniš, kterému se povedlo odkopnout míč před protihráčem tak dobře, že přeletěl všechny, i brankáře domácích.

2. poločas (proti béčku) 2 : 4
V tomto poločase jsme od začátku vedli a mohli vyhrát i vyšším rozdílem. Pomohlo přesunutí Kuby Machačky do útoku. Branky vstřelili Kuba Machačka 3 a Vojta Kňourek.

Miletín  – Jaroměř

1. poločas (proti áčku) 1 : 5
Před zápasem jsme udělali výměnu na postu brankaře. Jirku Vaniše, který se přesunul do pole, nahradil Kuba Chmelík. Chtěli jsme Jaroměři čelit větší bojovností a tah se nám vydařil. Dlouho jsme prohrávali jen o gól a skóre narostlo až ke konci. Navíc čtvrtý gól Jaroměř vstřelila po ošetřování našeho hráče, když jsme nebyli dobře rozestavění. Branku vstřelil Kuba Machačka.

2. poločas (proti béčku) 5 : 1
Tento poločas jsme výborně a nedali Jaroměři žádnou šanci. Mohli jsme vstřelit i více gólů, ale spoustu šancí jsme zahodili. Góly daliJirka Vaniš 2, Vojta Kňonurek 2, Táďa Lánský.

SHRNUTÍ:

Celkově jsme oba zápasy (v součtu s Javorkou) prohráli, i když s Jaroměří jen o gól. Zhodnotím-li jednotlivé poločasy, tak jsme měli bilanci 2 – 0 – 2 se skóre 12:13. Přestože jsme odjeli v neúplné sestavě, tak kluci odehráli aktivně a s chutí všechny zápasy a potěšili i přítomné rodiče.