V neděli dopoledne jsme vyrazili směr Třebechovice. Před odjezdem jsme nabrali nejen časovou ztrátu, ale ztratili jsme i dva zkušené hráče Kubu Machačku a Tomáše Urbana. Ti jeli nakonec pomoc mladším žákům, kteří měli problémy se sestavou.

NAŠE SESTAVA:

Jirka Vaniš – Lukáš Pozler, Kuba Chmelík – Táďa Lánský, Vojta Kňourek
STŘÍDALI: Martin Vaniš

Miletín – Třebechovice

1. poločas (proti béčku) 1 : 1

Tentokrát jsme přijeli hodně pozdě, takže se hráči jen převlékli do dresů a šli hrát. Do utkání jsme vstoupili aktivně a dostali se do vedení díky Táďovi Lánskému. Domácím se podařilo vyrovnat po chybě při naší rozehrávce. I přes určité šance se nám vítězný gól vstřelit nepodařilo.

2. poločas (proti béčku) 0 : 4
Domácí se z první šance hned po rozehrávce dostali do vedení a pokračovali v náporu. I my jsme však začali vystrkovat růžky, díky obětavé hře všech hráčů. Další góly jsme dostali ve druhé části poločasu, ale mohlo padnou daleko více branek. Lukáš Pozler jednou odkopl míč mířící do naší branky. Na druhé straně hřiště se Vojta Kňourek a Táďa Lánský dostali do tří šancí, kdy na ně již zívala prázdná branka, ale brankář domácích byl u míče o chlup dříve.

Miletín – Nové Město nad Metují

1. poločas (proti béčku) 5 : 2
Mezi zápasy se v brance vyměnili Jirka Vaniš s Kubou Chmelíkem. Do utkání jsme vstoupili dobře a brzy jsme vedli 3 – 0. Poté hosté dvakrát o gól snížili a my zase hned odskočili až do konečného stavu. O naše branky se podělili Vojta Kňourek 2, Táďa Lánský 2 a Jirka Vaniš.

2. poločas (proti áčku) 2 : 1
V druhém poločase jsme se dostali do vedení brankou z penalty. Druhý gól jsme přidali po chvilce z brejku a měli jsme přidat i třetí gól, když se po pěkné kombinaci s Vojtou Kňourkem dostal Táďa Lánský sám před brankaře. Velká škoda, že mu přihrávku ještě nevrátil, protože Vojta si nabíhal před úplně prázdnou. Soupeř snížil po naší chybě při rozehrávce a povzbuzován svými příznivci se hnal za vyrovnáním. Zahrával dokonce penaltu po ruce Lukáše Pozlera ve vápně, avšak trefil jen břevno. Vedení jsme nakonec udřželi až do konce. Obě naše branky vstřelil Vojta Kňourek.

SHRNUTÍ:

Celkové (v součtu s Javorkou) jsme první zápas prohráli a druhý vyhráli. Zhodnotím-li jednotlivé poločasy, tak jsme měli bilanci 2 – 1 – 1 se skóre 8:8. O tom se nám při odjezdu vzhledem k nastalé situaci ani nesnilo. Pochvalu zaslouží všichni hráči. Dnes mne velmi mile překvapil Lukáš Pozler, který bojoval od začátku do konce a nenechal soupeři jediný míč zadarmo.