TJ Sokol Železnice „B“ – SK Miletín „B“ 1:1 PK.3:4 (1:0)
Branka: Balihar

Sestava: Kafka Jaroslav – Brzek Ondřej (45.Lámr), Nosek Luboš, Kožíšek Ondřej, Drahonínský Marek – Jukl Petr, Kněžourek Lukáš, Krátký Martin, Zdeněk Dominik (45.Kulhánek) – Jalový Petr (45.Lánský), Balihar Pavel

V neděli za chladného počasí jsme posíleni o Luboše, Pecu a Kraťase zajížděli na hřiště do Železnice. Na lavičce netradičně začínal kapitán Žabák.

Soupeř nás prvních dvacet minut uzamkl na naší polovině a nám se nedařila rozehrávka a přechod do útoku. Z toho pramenila i vedoucí branka domácích. Po obdrženém gólu se naše hra zlepšila a hrozili jsme především z levé strany. Po jedné naší akci se odražený balon se dostal ke Kraťasovi, který pěknou ranou bohužel orazítkoval pravou tyč domácí branky. Deset minut před koncem jsme přežili obrovskou šanci, když hráč domácích z malého vápna trefil horní konstrukci naší branky. Chvíli na to z naší šance, kterých díky přesným přihrávkám Jindry přibývalo, Balů trefil z otočky levý horní roh domácí branky a zařídil konečný stav utkání 1-1 a následovali pokutové kopy.

Náš první proměnil s jistotou jemu vlastní Luboš Nosek, pak bohužel selhal kanonýr Balů, ale jelikož se mýlil i hráč hostí, kopal Jindřich a bezpečně proměnil a po první sérii byl stav 2-2. Dále proměnil Kraťas i hráč domácích, následující pokutový kop proměnil Jukl a následující penaltu domácího hráče bravurně kryl Jarda a ze Železnice jsme si odvezli dva body.