V sobotu 16.4. jsme stejně jako na podzim začínali turnajem v Jaroměři. Našimi soupeři byli Hořice, Rasošky/Josefov a domácí Jaroměř.

NAŠE SESTAVA:

Jirka Vaniš – Tomáš Urban, Kuba Machačka – Tadeáš Lánský, Vojta Kňourek
STŘÍDALI: Kuba Chmelík, Martin Vaniš

Hořice – Miletín

1. poločas (proti áčku) 0 : 1
Hrál se jsme vyrovnaný zápas, který rozhodl pěknou střelou Vojta Kňourek.

2. poločas (proti béčku) 0 : 2
Měli jsme vcelku dost šancí, ale dlouho se nám nedařilo vstřelit branku. Nakonec jsme vstřelili dvě a obě dost šťasné. Nejprve si hořický brankář tečoval do brány hozený aut a chvilku poté i roh. Obě standardní situace rozehrával Tomáš Urban a tak mu byly branky připsány.

Jaroměř – Miletín

1. poločas (proti áčku) 3 : 2
Hrál se vyrovnaný zápas. Domácí šli třikrát do vedení. Za nás dvakrát srovnával Kuba Machačka, ale potřetí vyrovnat se nám, i přes nějaké šance, nepovedlo. Góly, které jsme dostali byly dost laciné. Dva po nedůsledném bránění a jeden po nepovedeném odkopu Jirky Vaniše.

2. poločas (proti béčku) 0 : 4
Tentokrát jsme měli hru pod kontrolou a jasně zvítězili. O góly se podělili Vojta Kňourek 2 a Tomáš Urban 2.

Rasošky/Josefov – Miletín

1. poločas (proti áčku) 0 : 3
V tomto poločase jsem nechal odpočívat Tomáše Urbana a Kubu Machačku. Proto se hrál vyrovnaný zápas. Góly jsme vstřelili až ke konci, když jsme byli na hřišti v silnějším složení. Branky dali Kuba Machačka 2 a Tomáš Urban.

2. poločas (proti béčku) 0 : 10
Tento poločas jsme začali v silnější sestavě a rozhodli už na začátku. Chtěl byl vyzdvihnout zkušenější kluky v týmu Tomáše Urbana a Kubu Machačku, kteří hráli pro spoluhráče a připravovali jim jednu šanci za druhou, takže branku dali nakonec kromě našeho gólmana Jirky Vaniše všichni. Pro Martina Vaniše a Kubu Chmelíka to navíc byly jejich premiérové soutěžní góly. Branky tedy vstřelili Vojta Kňourek 3, Kuba Machačka 2, Kuba Chmelík 2, Tomáš Urban, Martin Vaniš a Tadeáš Lánský.

SHRNUTÍ:
Celkové výsledky přesně neznám, ale s Jaroměří i Hořicemi jsme (v součtu s Javorkou) prohráli vždy o dva góly a nad týmem Rasošky/Josefov vyhráli. Zhodnotím-li jednotlivé poločasy, tak jsme měli bilanci 5 – 0 – 1 se skóre 22:3. Výsledkově spokojenost, ale hra stála a padala s hrou zkušenějších hráčů. U Některých hráčů jsem postrádal více pohybu. Bez běhání se fotbal bohužel hrát nedá.