Za nečekaně příznivého počasí jsme v sobotu 23. 4. odehráli v Miletíně druhý turnaj jarní sezóny. Soupeři k nám přijeli z Třebechovic a z Jaroměře.Tentokrát došlo ke kolizi turnajů mladší a starší přípravky a nemohli jsme počítat s Tomášem Urbanem a Kubou Machačkou. Opět nebyl přítomen Lukáš Pozler a zdravotní potíže měli Martin Vaniš a Míša Hradilová. Měli jsme tedy k dispozici jen pět hráčů. Naštěstí nám pomohli tři hráči z Javorky – Monty, Dan Sivík a Jenda Poner

NAŠE SESTAVA:

Kuba Chmelík – Jirka Vaniš, Kája Hradil – Tadeáš Lánský, Vojta Kňourek
STŘÍDALI: Monty, Dan Sivík a Jenda Poner

Miletín – Třebechovice

1. poločas (proti áčku) 0 : 7
Než jsme se rozkoukali, tak jsme prohrávali a skóre stále narůstalo i přes snahu hráčů výsledek korigovat. Vstřelit gól se nám nepodařilo ani z jasných šancí. Na svou roli v brance si opět zvykal Kuba Chmelík.

2. poločas (proti béčku) 3 : 2

Tento poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první. I přesto, že jsme vyrovnali hru a měli daleko více šancí, tak gól se nám stále nedařilo vstřelit. Soupeř nás navíc dvakrát potrestal z rychlého protiútoku a tak to bylo rázem 0 : 2. Za tohoto stavu se nám po jednom závaru před hostující brankou konečně podařilo vstřelit gól. Jeho autorem byl Monty. Na něj navázal dalekonosnou střelou Kája Hradil a poté ješte Tadeáš Lánský, takže se nám povedlo otočit na 3 : 2.

Miletín – Jaroměř

1. poločas (proti áčku) 0 : 11
Tady o vítězi brzy nebylo pochyb. Hosté sice hrály jen v pěti hráčích a nemohli střídat, ale kvalitou se jim přibližovat pouze Jirka Vaniš. V naší brance dostal tentokrát příležitost Monty, ale hosté byli tak silní, že často neměl ani šanci zasáhnout.

2. poločas (proti béčku) 1 : 3
Tento poločas byl vcelku vyrovnaný a skóre se mohlo přiklonit i na naši stranu. Po prvotním vedení hostí se nám povedlo vyrovnat Danem Sivíkem a skóre bylo dlouho vyrovnané. Pak ale Montymu propadl míč mezi nohama do brány a na to už se nám nepodařilo zareagovat a hosté nakonec přidali ještě jednu branku.

SHRNUTÍ:
Celkově jsme oba zápasy prohráli (v součtu s Javorkou). Lepší výsledky měla tentokrát Javorka. Zhodnotím-li jednotlivé poločasy, tak jsme měli bilanci 1 – 0 – 3 se skóre 4 : 23. Pozitivně lze hodnotit obrat skóre druhého poločasu prvního zápasu, dále také aktivní výkon Jirky Vaniše, bohužel nepodpořený góly z jasných šancí, a zlepšený výkon Tadeáše Lánského oproti prvnímu turnaji. Snaha se nedala upřít nikomu, ale na víc to tentokrát nestačilo.