SK Miletín „B“ – SK Sobotka „B“ 5:2 (1:0)
Branky: Kulina 2, Kulhánek 2, Drahonínský

Sestava: Kafka Jaroslav – Fof Ladislav, Krušina Ondřej, Kožíšek Ondřej, Lámr Tomáš, Šotola Jan, Brentner Adam, Drahonínský Marek, Kulhánek Jindřich, Jalový Petr, Balihar Pavel,

Střídání: Kulina, Nosek, Zdeněk

Po neúspěšném vstupu do sezony na půdě Češova jsme v neděli za chladného počasí přivítali v naší „Erben aréně“ hráče mužstva Sobotky B. Měli jsme soupeři co vracet neb na podzim jsme si ze Sobotky odvezli pěti gólový příděl. V sestavě jsme oproti minulému zápasu udělali pár změn. Na postu, kde nás nejvíce tlačí bota, středního záložníka ve dvojici se Žabákem nastoupil Bréca a na stoperu jsme z A týmu přivítali Ondru Krušinu, který z pracovních důvodů nemohl nastoupit v sobotu za A tým. Hráči soupeře přicestovali bez hráčů A týmu a bylo to na jejich hře znát.

Již po 10 minutách jsme šli do vedení, když na přesnou přihrávku mezi obránce si naběhl Mára a podél vyběhnuvšího brankáře nás poslal do vedení. V dalších minutách se hra přelévala ze strany na stranu až chvíli před přestávkou oslavenec Láďa Fof hasil situaci v našem pokutovém území jen za cenu faulu. Nařízenou penaltu však hráč hostí poslal mimo branku a tak jsme odcházeli do kabin za stavu 1-0.

Do druhého poločasu jsme udělali dvě změny v sestavě a začali velmi aktivně. Nejprve se prosadil po samostatné akci Stýv Kulina a pak po střele zdálky se gólem blýskl Jindra Kulhánek. A to ještě Luboš Nosek po sólu od půlky hřiště a pěkném položení gólmana nastřelil tyč branky hostí. Za tohoto stavu jsme ve středu zálohy trochu povolili a soupeř se začal dostávat do příležitostí. Jednu brzy využil a střelou za hranicí šestnáctky snížil na 3-1. Naštěstí žádné drama v zápase nedopustili Stýv a Jindra, kteří přidali svoji druhou branku v zápase a poslali nás do bezpečného vedení. Pár minut před koncem opět střelou za šestnáctkou soupeř snížil na konečných 5-2.