SK Třebechovice – SK Miletín „A“ 0:1 (0:0)
Branka: Machačka

Sestava: Richter – Nosek, Krušina, Machačka, Nalevka (89.Drahonínský) – Jukl, Němeček, Krátký, Ročín, Vondrouš (82.Lámr) – Urban (60.Kněžourek)


Po blamáži s Novým Hradcem zajížděl náš A tým na půdu rozjetých Třebechovic. Nicméně prohra minulý týden nás stavěla do situace, kdy jsme chtěli přivést všechny body.

První půle se odehrávala ve znamení šancí na obou stranách, kdy domácí více drželi míč. Hrozili ale naopak z brejkových situací po našich standardních situacích, kdy podnikali protiútoky do naší otevřené obrany. Naše největší příležitosti ztroskotali na domácím brankáři, kdy nejprve Vondrouš neproměnil samostatný nájezd a poté hlavička Urbana neprošla do domácí sítě.

V druhé půli pokračoval náš bojovný výkon a pozorné bránění. A tak o utkání rozhodla jediná situace ze 70. minuty, kdy se Nálevka z pravé strany probil na hranici vápna a byl faulován. Machačka pak z trestného kopu nedal domácímu brankáři šanci přesnou ranou pod břevno – 0:1. Hned za pět minut se musel ze hřiště po druhé žluté pakovat Jukl. Zbytek utkání jsme již ubránili díky nemohoucnosti domácích a výborném výkonu Richtera.

Bíl Karel-vedoucí mužstva (domácí):
V tomto zápase jsme měli územní převahu,lepší držení míče,šance,ale branka byla pro nás tentokrát zakletá. A tak o výsledku utkání rozhodl trestný kop hostí z velkého vápna, kdy se nádherně trefil Machačka.Hráčům musím poděkovat za snahu, ale někdy to tam prostě nespadne..
Kraus – vedoucí mužstva (hosté):
Po kolapsu v závěru minulého zápasu jsme odjížděli do Třebechovic s touhou vyhrát. V samotném zápase měli o něco víc ze hry domácí. Obrany a brankáři byli tentokrát pozorní. A tak o výsledku rozhodl výstavní trestňák svátečního střelce Machačky. Za bojovnost v dnešním zápase zaslouží pochvalu všichni hráči včetně lavičky.

Diváků: 90
Rozhodčí: Mucha