SK Miletín „A“ – SK Sparta Úpice 0:1 (0:0)

Richer – Nosek (64.Novotný), Machačka, Krušina, Jukl – Bartoníček (77.Kněžourek), Hátle, Němeček, Ročín – Vondrouš, Urban (79.Kulina)

Úpice hrála na hřišti Miletína opatrně a chtěla se soustředit na pevnou a pozornou obranu. Tato taktika hostům vycházela nejen v prvním poločase. Domácí se s obtížemi dostávali do nebezpečných situacích před brankářem Rostislavem Erbenem, který dokázal případné závary s jistotou hasit. Úpice nehrála zatažená v obranném bloku, podobně jako soupeř se však nedokázala prosadit, a tak ani brankář Miroslav Richter nemusil lovit míč ze sítě. První poločas tak skončil nerozhodně nejen co se týče skóre.

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Obrana hostů byla pevná a neoblomná a Miletín na ní nedokázal najít ten správný recept. K první změně skóre tak došlo až v 69. minutě. Hosté se drze dostali do pokutového území Miletína, kde se domácí dopustili nedovolené hry, a rozhodčí odpískal pokutový kop. Důležitý moment utkání na svá bedra nemohl vzít nikdo jiný než kapitán Úpice Jaroslav Kulhánek. Kulhánek dokázal udržet nervy na uzdě a překonal brankáře Richtera. Úpice se tak dostala do vedení, na které domácí až do závěrečného hvizdu nenašli odpověď. Úpice se tak může radovat z venkovního vítězství 0:1.

Zdroj:www.fotbalunas.cz

Kraus – vedoucí mužstva (domácí):
Vyrovnanému utkání by lépe slušel nerozhodný výsledek. Po diskutabilní penaltě si však tři body odvážejí hráči Upice.
Radek Kaplan – trenér (hosté):
Po domácí výhře jsem říkal, že do Miletína jedeme pro bod, odvážíme si tři, takže panuje spokojenost. Teď již se soustředíme na následující dvě velmi těžká utkání.

Diváků: 100
Rozhodčí: Mucha