SK Miletín „A“ – České Meziříčí 0:1 (0:2)

Sestava: Richter – Nosek, Machačka, Novotný (54,Krušina), Nálevka (81.Jukl) – Vondrouš, Němeček, Krátký (67.Kulina), Hátle, Ročín – Urban (56.Bartoníček)


Nabuzeni dvěma výhrami za sebou přivítalo naše A mužstvo poslední mužstvo A třídy České Meziříčí. Jarní výsledky našeho soupeře napovídali, že to nebude žádná procházka, jak se může zdát při pohledu na tabulku. Po dlouhé době jsme byli téměř kompletní, kdy chyběl pouze Kněžourek.

Ačkoli jsme nechtěli hosty podcenit, hned od začátku první půle na nás hosté vlétli a naše obrana nestíhala. A hned ve čtvrté minutě bylo zle, když nás hosté na pravé straně vykombinovali a zakončovali do prázdné – 0:1. Další minuty se odehrávali z naší strany ve křeči, kdy jsme se nedokázali vůbec prosadit proti aktivně bránícím hostům. V naší největší příležitosti na vyrovnání selhal v druhé půli Němeček, naopak hosté si vypracovali mnoho šancí na zvýšení náskoku. Nakonec o bodech rozhodla individuální chyba z 63. minuty. Kdy hosté svým napadáním obrali o míč našeho obránce a skórovali – 0:2. Ve zbytku utkání již gól nepadl díky nemohoucnosti hostů, kteří si vypracovali mnoho dalších šancí ke skórování.

Toto utkání se řadí mezi další klíčové utkání, které jsme bohužel nezvládli. Nutno dodat, že tentokrát nás soupeř přehrával od první minuty a odvezl si body zcela zaslouženě.

Kraus – vedoucí mužstva (domácí):

Domácí zápas nezvládli. Hosté byli hladovější po dobrém výsledku a zaslouženě si odvezli tři body.

Mikušík Milan – trenér (hosté):

Dali jsme dvě branky ze hry, soupeři skoro nic nedovolili, nedopustili jsme se žádné individuální chyby a proto je zisk tří bodů zasloužený. Od všech hráčů velmi povedené utkání. K nasazení a bojovnosti jsme přidali i určitou kvalitu v před finální fázi a chyběla jen větší kvalita v zakončení, aby rozdíl ve skóre byl větší.

Diváků: 100
Rozhodčí: Beránek