FK Černilov – SK Miletín „A“ 4:1 (0:1)
Branka: Novotný

Sestava: Richter – Nosek (18.Kněžourek), Novotný, Machačka, Jukl – Bartoníček, Hátle (61.Vondrouš), Němeček, Krátký (72.Kulina), Ročín – Urban (81.Nálevka)

První jarní utkání jsme zajížděli na půdu do Černilova. Náš tým byl téměř kompletní, v našem dresu se představila i jedna z jarních posil a to hrající trenér Igor Ročín. Naopak z pracovních důvodů nemohl nastoupit Ondřej Krušina.
Postavení týmů v tabulce hovořilo o favoritovi jasně, nicméně jsme chtěli zpočátku domácí překvapit svým aktivním napadáním. Začátkem první půle byla hra vyrovnaná, kdy si ani jedno z mužstev nedokázalo vytvořit vážnější šanci. Bohužel ve 30. minutě se k odraženému míči za hranicí vápna dostal nikým nehlídaný domácí Charous a zamířil přesně k tyči. Po vstřelené brance se domácí zatáhli do těsného bloku a bránili svůj náskok. Nám se tento blok nedařilo vůbec prorazit, naopak jsme mohli v závěru i inkasovat, když v poslední chvíli musel brejk domácích hasit za cenu faulu Machačka.
Tato situace jako by byla předzvěstí druhé poloviny zápasu. Zpočátku jsme sice začali aktivně napadat a domácí měli jisté problémy, pak ale přišel první z našich zkratů, kdy jsme rozehráli přímo na kopačky domácích a ty danou příležitostí nepohrdli. Podobným způsobem jsme inkasovali i další dvě branky, nám se podařilo pouze za stavu 3:0 snížit po závaru před brankou Novotným.
Konečné skóre skončilo zaslouženě pro domácí 4:1. V dnešním zápase jsme sice byli více na míči, dopředu jsme však byli naprosto bezzubí a proti aktivně bránícím domácím jsme se nedokázali prosadit. Naopak jsme jim jejich góly „darovali“. Snad se bude příští týden dařit lépe, kdy na naše hřiště dorazí Sparta Úpice.

Jaroslav Pokrupa -předseda oddílu (domácí):
V pohledném utkání hosté vzdorovali naší útočné hře do druhé obdržené branky, po té hosté hru otevřeli, snížili ale domácí zdramatizování zápasu nepřipustili.
Kraus – vedoucí mužstva (hosté):
Po nevydařené zimní přípravě jsme odjížděli na hřiště Černilova s pokorou. Naše hra však nebyla tak špatná jak ukazuje výsledek. V některých pasážích jsme byli více na míči.Dopředu jsme ale byli neškodní. A když k tomu připočteme naše hrubé chyby v rozehrávce které domácí potrestali je výsledek jasný.

Diváků: 50
Rozhodčí: Žerovnický