TJ Sokol Libáň „B“ – SK Miletín „B“ 1:2 (1:1)
Branky: Hátle, Jalový

Kafka – Blažek (46.Kulhánek), Knajfl, Kožíšek, Drahonínský – Šotola (56.Zdeněk), Krátký, Lámr, Jukl (70.Navrátil) – Jalový (46.Balihar), Hátle

V neděli jsme za slunného počasí vyrazili k poslednímu podzimnímu utkání do Libuně. Chyběli nám Láďa Fof a Haman, naopak nastoupil Kraťas, Hátlík a Jukl. Jindřich se oproti minulému zápasu v Libuni posunul z pozice hlavního rozhodčího na asistenta rozhodčího, kde strávil první poločas a vedl si o něco lépe než Mára v Žereticích.

V úvodu zápasu jsme si vypracovali několik příležitostí, ale žádná si nenašla cestu do sítě domácích. Největší šanci si vypracoval Hátlík, kdy sám postupoval na brankáře domácích a místo tvrdé umístěné střely zvolil přehození brankáře, které bohužel orazítkovalo levou tyčku domácích. I domácí se dostali do šancí, ale buď neměli přesnou mušku, nebo stál Jarda na správném místě a šance pochytal. Pak jsme se již dostali do vedení zásluhou „kladenského nártu“ Petra Jalovce, kterému šanci předložil přihrávkou z pravé strany Jukl. Místo navýšení našeho vedení však přišlo vyrovnání, když nedůrazu v naší obraně využili domácí průnikem a přesnou střelou k tyči. Výsledkem 1-1 byl ukončen i první poločas.

V druhé půli jsme stáhli Hátlika do zálohy, kde se přeci jen cítí lépe než na hrotu útoku. A byl to právě Hátlik, který si na naší půlce vybojoval míč, přehodil si i obránce a ikdyž domácí pomezní mával jak před 30ti lety na prvního máje na Letné, tak hlavní se tím nenechal ovlivnit a teď se již Jenda nemýlil a tvrdou střelou nás poslal do vedení, které jsme již nepustili a i závěrečný zápas sezony jsme vyhráli a udrželi kontakt s čelem tabulky.