Tuto sobotu jsme pořádali turnaj krajského poháru mladších přípravek. Přivítali k nám týmy z našeho okresu – Hořice a Jičín.

Oproti předchozímu turnaji byl k dispozici Tomáš Urban. Naopak chyběl Martin Vaniš kvůli nemoci. Před začátkem prvního zápasu jsme museli vyřešit ještě jeden problém. Jirka Vaniš si totiž během týdne poranil prst na ruce a tak mohl jen hrát v poli a chytat musel nekdo jiný. Nakonec padla volba na Kubu Chmelíka, kterého navrhli hráči a ukázalo se, že to byla skvělá volba, protože nás několikrát zachránil, přestože měl na sobě brankářské rukavice poprvé.

NAŠE SESTAVA:
Kuba Chmelík – Kuba Machačka, Jirka Vaniš – Tomáš Urban, Vojta Kňourek
STŘÍDALI: Tadeáš Lánský, Lukáš Pozler

Miletín – Jičín
1. poločas (proti áčku) 4 : 2
Tento poločas byl vyrovnaný, ale byli jsme stále o kousek napřed. Vedli jsme postupně 1:0, 3:1 a nakonec 4:2. Branky vstřelili Kuba Machačka 2, Tomáš Urban a Jirka Vaniš.

2. poločas (proti béčku) 9 : 0
Ve druhém poločase jsme nedali Jičínu šanci. O branky se podělili Tomáš Urban 3, Vojta Kňourek 3, Tadeáš Lánský 2 a Kuba Machačka.

Miletín – Hořice
1. poločas (proti áčku) 2 : 3
Proti Hořicím jsme tahali za kratší konec. Hráli jsme hodně individuálně a to rozhodlo. Neprospěla nám ani přestávka mezi zápasy. Hráči se zbytečně unavili honěním po hřišti a pak jim chyběli síly o zápase. Oba naše góly vstřelil Kuba Machačka.

2. poločas (proti béčku) 1 : 1
V tomto poločase jsme brzy prohrávali a i přes naši převahu se nám nedařilo vstřelit alespoň vyrovnávající branku. Nakonec se nám to přeci jen povedlo díky Vojtovi Kňourkovi.

SHRNUTÍ:

Celkově (v součtu s Javorkou) jsme první zápas s týmem Jičína vyhráli a druhý zápas s týmem Hořic prohráli. Hodnotím-li jednotlivé poločasy, tak jsme měli bilanci 2 – 1 – 1 se skóre 16:6. Přesto jsem tentokrát nebyl s výkony některých hráčů spokojen. Je špatné si myslet, že zvládnu vše sám bez spoluhráčů. Mrzelo mne, že jsme nehráli více kolektivně.