V neděli 4.10. jsme vyrazili směr Dobruška, kde nás čekali soupeři Dobruška/Opočno a Jaroměř.

Vzhledem k tomu, že s námi mohli jet Jakub Machačka a Tomáš Urban, kteří přednostně jezdí se starší přípravkou, tak jsme očekávali, že budeme mít lepší možnosti při výběru sestavy. To jsme se ale přepočítali. Nakonec jsme opět odjeli pouze v šesti hráčích (jeden na střídání).

NAŠE SESTAVA:
Jirka Vaniš – Kuba Machačka, Kuba Chmelík – Tomáš Urban, Vojta Kňourek
STŘÍDALI: Martin Vaniš

Dobruška/Opočno – Miletín
1. poločas (proti béčku) 2 : 5
Výsledek byl dílem individuálních schopností jednotlivých hráčů. Souhra ale nebyla dobrá. Přišlo nám, že hráči byli myšlenkami ještě na cestě. O branky se podělili Tomáš Urban 2, Vojta Kňourek 2 a Kuba Machačka.

2. poločas (proti áčku) 6 : 1
Pokračovali jsme ve výkonu z prvního poločasu. Každý se snažil vše zvládnout sám. Naopak soupeř hrál kombinačně výborně a nedal nám žádnou šanci. Čestnou branku vstřelil Tomáš Urban až za stavu 5:0.

Jaroměř – Miletín
1. poločas (proti béčku) 1 : 5
Mezi zápasy jsme s hráči zašli do kabiny a řekli si, co bylo dobře a co je potřeba zlepšit. A hráči mě potěšili, protože bylo na hřišti vidět, že se zadané pokyny snažili plnit. Nádherný gól vstřelil Tomáš Urban, který témeř z rohu vymetl šibenici v brance Jaroměře. Kuba Machačka začal přihrávat a Kuba Chmelík se začal věnovat hře, vysouval se více za protihráči a za stavu dva nula se málem poprvé zapsal mezi střelce, když vystřelil z půlky hřiště a jen těsně minul pravou tyč. Zjistili jsme, že si umíme i nahrát a najednou se na to dalo dívat. Do střelecké listiny se nakonec zapsali stejní hráči jako v prvním poločase prvního zápasu – Tomáš Urban 3, Kuba Machačka, Vojta Kňourek.

2. poločas (proti áčku) 4 : 4
Proti týmu, se kterým jsme během podzimu hráli už dvakrát (prohra a remíza) jsme začali dobře a hned v první minutě měl Vojta Kňourek dvě šance na vstřelení branky. Nejprve netrefil prázdnou branku po výborné akci a přihrávce Kuby Machačky z pravé strany. A chvíli poté dorážel do tyče po střele Tomáše Urbana. Jak to tak bývá Jaroměř udeřila hned z první návštěvy před naší brankou. Pravý obránce, nejlepší hráč Jaroměře v tomto utkání, nedal Jirkovi střelou do šibenice žádnou šanci. My jsme však pokračovali v dobrém výkonu a třemi brankami jsme skóre otočili. Jaroměř ale také zabrala a vyrovnala a i přes další naše vedení jsme se nakonec rozešli smírně. Střelci branek byli Tomáš Urban 3 a Kuba Machačka.

SHRNUTÍ:

Celkově (v součtu s Javorkou) jsme první zápas s týmem Doruška/Opočno prohráli a druhý zápas s Jaroměří vyhráli. Hodnotím-li jednotlivé poločasy, tak jsme měli bilanci
2 – 1 – 1 se skóre 15:13. Nakonec jsme tedy odjížděli spokojeni. Příští týden vyrážíme do Třebechovic a pak nás ještě čekají dva turnaje v Miletíně.