V neděli jsme na domácím hřišti přivítali soupeře z Podhrádí. Konečně jsme mohli využít kvalit a zkušeností Kraťase , které nám v minulých dvou zápasech dost chyběly.
Zápas jsme nezačali vůbec dobře a již v 6.minutě jsme po nedorozumění při rohovém kopu soupeře prohrávali. Naštěstí se nám brzy podařilo vyrovnat gólem Petra Jalovce, kterému naservíroval přesný centr David Vondrouš. Již v 15.minutě jsme museli střídat,kdy zraněného Hamana vystřídal minule chybující a tudíž odpočívající Mára Drahonínský. Při druhém rohovém kopu soupeře jsme se opět nevyvarovali stejně nedůslednému bránění a hned jsme prohrávali 2-1. S tímto výsledkem jsme i odcházeli o poločase do kabin. V poločase jsme udělali dvě změny-místo Petra Jalovce šel na hrot Jindřich a místo Balůa vyběhl na hřiště Nálevka Lukáš,který chtěl v béčku protrhnout svoji dlouhou střeleckou smůlu. Bohužel nepovedlo se. Ale hru v útoku velice rozhýbal svými náběhy a soupeřova obrana nevěděla kam dřív skočit. Nejprve zpětnou přihrávkou na penaltu našel Máru,který se placírkou prosadil a srovnal stav zápasu na 2-2. Pak střelou za hranicí velkého vápna se prosadil Honza Hátle a poslal nás do vedení. Od té doby se zdálo,že soupeř neví co hrát a my měli jednu šanci za druhou-Hátlik o milimetry minul soupeřovu branku,Jindřich dvakrát  pak opět Lukáš Nálevka dvakrát našel spoluhráče a střídající Zdeněk a Vondrouš si připsali po jednom zásahu. Pak ještě oba jmenovaní přidali po jedné brance a na ukazateli najednou svítil pro nás krásný výsledek 7-2. Soupeř v závěru ještě kosmeticky upravil skóre na 7-3. Zdá se, že domácí zápasy nám svědčí a fanoušci se vždy mohou těšit na spoustu vstřelených gólů.

Kafka – Šotola(55.Zdeněk),Fof,Lámr,Haman(15.Drahonínský)- Vondrouš,Hátle,Krátký,Kněžourek-Balihar(46.Nálevka),Jalový(46.Kulhánek)