Žeretice – SK Miletín „B“ 2:5 (1:5)
Branky: Krátký, Jalový, Bartoníček, Lámr, Stránský

Kafka – Nosek, Stránský, Kožíšek, Drahonínský (46.Blažek) – Bartoníček (46.Zdeněk), Krátký, Lámr, Šotola (46.Navrátil) – Filounek (42.Kulhánek), Jalový (46.Balihar)

V sobotu jsme zavítali na hřiště Žeretic. Díky odloženému zápasu našeho „A“ teamu jsme v sestavě mohli přivítat konečně Kraťase a dále ho doplnili Brky a Luboš Nosek. Na zápas jsme odjížděli v plném počtu 16ti lidí.

Zápas jsme začali velice aktivně a vytvořili jsme si pár příležitostí. Domácí se dostávali k ohrožení Jardovy svatyně velmi sporadicky. První změnu skóre obstaral Kraťas z pokutového kopu po faulu na Brkyho, který po Márově autovém vhazování individuálně z půlky pronikl do vápna, kde byl nedovoleně faulován. Brky svojí rychlostí motal hlavu soupeřovým obráncům při každém svém kontaktu s míčem. Druhý gól přidal svým dobrým výběrem místa v malém vápně Petr Jalový, který doklepl do sítě centr z pravé strany. Domácí jsme přehrávali a třetí branku přidal po průniku po pravé straně a střele Brky. Pak se prosadili i domácí, když jejich útočník pronikl po naší pravé straně a přesným centrem našel spoluhráče, který z velkého vápna přesnou střelou z voleje nedal Jardovi šanci zareagovat. Čtvrtou branku přidal po individuálním průniku kapitán Žabák. Pátou branku přidal Stránský hlavou po rohovém kopu. Výsledkem 5-1 také rozhodčí Střížka – kamarád Jindřicha – ukončil první poločas.

Do druhé půle jsme udělali pět změn, což se s odstupem času ukázalo jako velký zásah do sestavy. Druhá půle již nebyla v našem podání jako ta první. Márovi se také v roli asistenta rozhodčího zrovna nevedlo, když správně neodmával ofsajd při akci domácích za půlící čárou, ale již nepokračoval k naší brance a přehlédl jasný ofsajd při další přihrávce před prázdnou bránu. Domácí snížili na 5-2. Ještěže to nebylo za nerozhodného stavu, ale i tak to od spoluhráčů schytal. Pak za zmínku stojí již jen pěkná akce Kráti a Žabáka, kdy přihrávkami přešli z naší půlky až do pokutového území soupeře, kde však nezakončili a odražený balon, který nasměroval Balů do branky bohužel trefil Žabáka a zamířil mimo tyče. Do konce zápasu již nedošlo ke změně výsledku. Věřím, že v podobném duchu přistoupíme i k dalšímu zápasu, kdy v sobotu na domácím trávníku hostíme hráče z Nemyčevsi.