SK Hošek Robousy – SK Miletín „B“ 4:3 (3:0)
Branky: Balihar 2, Brzek

Kavka – Brzek, Kožíšek, Fof (46.Haman), Drahonínský – Zdeněk (55.Blažek), Šotola, Lámr, Vondrouš (65.Kulhánek) – Jalový (Kulhánek), Balihar

V sobotu jsme zajížděli k venkovnímu zápasu do Robous. Již po příjezdu bylo jasné, že nás vzhledem k terénu nečeká nic příjemného. Hřiště vypadalo, že nevidělo asi tak tři měsíce ani kapku vody – moc zelené nebylo, naopak tvrdé a místy i pukliny v zemi. O tom by mohl vyprávět Haman, který první půli dělal pomezního a v jedné puklině si mále na čáře vyvrknul kotník nebo střídající Blažek, jenž nikým neatakován se při dobíhání balonu poroučel k zemi. My se opět museli obejít bez Kraťase, jenž zůstal k dispozici do základní sestavy A týmu.

Již od začátku utkání nám terén dělal velké problémy – odskakování balonu při převzetí, zakopávání na nerovném terénu. Ačkoli jsme si před začátkem řekli, že gólmana hostí budeme zasypávat střelami z dálky, tak opak byl pravdou a v první půli jsme ani jednou pořádně nevystřelili. Naopak domácí převzali taktovku hry a pronikali do naší obrany, a když se při jedné jejich nepřesné přihrávce nedomluvili naši hráči a Mára se srazil s Jamalem a pak již pro domácí nebyl problém se zmocnit volného míče a nacentrovat před bránu, kde si již útočník věděl rady a překonal Jardu. Bohužel jsme se nepoučili a do přestávky jsme ještě dva kousky obdrželi.

Po přestávce došlo k obratu a během 8 minut jsme vsítili tři branky a srovnali skóre. Nejprve Žabák po centru Máry hrudí sklepl Brzkovi, a ten z 20 metrů nechytatelnou levačkou překonal domácího brankáře. Hned za dvě minuty se nejlépe orientoval ve vápně Balů a snížil na rozdíl jednoho gólu. A o dalších 5 minut znovu Balů napřáhl skoro z půlky a nechytatelný šourák překvapil gólmana domácích a bylo vyrovnáno. Po takto skvělém úvodu druhé půle jsme mysleli, že bychom mohli přidat další branku, ale bohužel se již nestalo a 5 minut před koncem utkání domácí z rychlého protiútoku, po naší ztrátě na vápně domácích, strhli vítězství na svoji stranu. Bohužel ani ve třetím venkovním zápase jsme nedokázali urvat ani bod. Příští zápas hostíme na domácím hřišti vedoucí Železnici.