SK Miletín „B“ – Sokol Železnice „B“ 3:0 (2:0)
Branky: Balihar, Kulhánek, Šotola

Richter – Blažek (60.Zdeněk), Knajfl, Kožíšek, Stránský – Šotola, Lámr, Kněžourek, Drahonínský – Balihar, Kulhánek (60.Rychtera)

V sobotu jsme přivítali na domácím hřišti vedoucí tým soutěže Železnici. Obejít jsme se museli bez Ládi Fofa, Kraťase, Davida Vondrouše a Kafky. Do branky n
ám přišel pomoci a rozchytat se před nadcházejícím nedělním derby v Hořicích Míra Richter.
Čekali jsme, že vedoucí tým tabulky na nás vlítne a my se budeme bránit, ale Železnice přijela bez hráčů A týmu. Díky tomu jsme byli aktivnějším týmem a na dobře připraveném trávníku jsme i kombinovali, ne jak minulý týden na betonu v Robousích. Brzy jsme šli i do vedení, když po centru Stráni z levé strany Žabák tělem odstavil soupeřova obránce a míč propadl k volnému Balůovi a ten se nemýlil a překonal hostujícího gólmana. Pak se prezentoval pěknou střelou z dálky Jindra, ale střelu mířící k tyči brankář konečky prstů vytáhl mimo branku. Pak se již Jindra nemýlil a z přímého kopu, kdy pěkně přestřelil zeď a nedal brankáři šanci, nás poslal do vedení 2-0. Další šanci měl Mára, když mu Kanár naservíroval pěknou zpětnou přihrávku těsně za malé vápno, ale střela se mu tradičně nepovedla a nenadělala starosti hostujícímu brankáři. Poločas jsme tedy vyhráli 2-0.

Druhá půle se nesla v podobném duchu jako ta první. My měli několik šancí, které jsme bohužel přesně nezakončili a soupeř jednu, se kterou si Míra poradil. V závěru ještě Šotek upravil na konečných 3-0. Bylo by super ve stejném výkonu pokračovat i příští zápas v sobotu na hřišti Žeretic.