SK Miletín „B“ – TJ Sokol Nemyčeves 4:2 (2:1)
Branky: Balihar 2, Drahonínský, vlastní

Kafka – Blažek, Knajfl, Brentner, Drahonínský – Šotola, Hátle (46.Nálevka), Lámr, Brzek – Jalový (56.Zdeněk), Balihar (70.Kulhánek)

Náš rozjetý výherní vlak nezastavili ani hráči Nemyčevsi, kteří v sobotu zavítali na naše hřiště za pěkného podzimního počasí. V sestavě jsme postrádali Láďu Fofa, Kožíška a Vondrouše, ale alespoň na poločas jsme mohli využít Honzu Hátleho a Lukáše Nálevku.

Hned od úvodního hvizdu rozhodčího byla aktivita na naší straně a již ve druhé minutě jsme se dostali do vyložené šance, ale bohužel střelu Ondry Brzka zastavilo břevno. I nadále jsme měli více ze hry, což jsme korunovali v 8. minutě i vedoucí brankou. Nejprve soupeřův obránce zahrál rukou před pokutovým územím a z následného přímého kopu, který zahrával Hátlik, si soupeř srazil balon do vlastní sítě. Další nebezpečnou střelu Ondry Brzka zastavila tyč, a proto opět musel zaúřadovat veterán v útoku Balů, který si nejvýše vyskočil na volný přímý kop a hlavou překonal brankáře. Soupeř snížil po naši chybné rozehrávce, když soupeřův útočník proměnil sólo na Jardu. Při jednom centru do soupeřovy šestnáctky došlo k nešťastnému kontaktu Petra Jalového s hlavou kapitána hostí, který musel být odnesen s tržnou ránou nad okem a dokonce ošetřen lékařem z Hořic.

V druhém poločase jsme očekávali tlak ze strany hostí, kteří jistě nepřijeli prohrát. Nasměroval je k tomu náš faul, který se odehrál kousek před pokutovým územím, ale rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Jarda však prokázal pevné nervy, vystál soupeře, nehnul ani brvou a pak nohou vykopl zahranou penaltu a podržel náš tým. Naši třetí branku a svoji druhou v zápase vstřelil nestárnoucí Balů. Krásnou střelou z dálky, která jen o kousek minula branku, vyslal Jindra. Čtvrtou branku přidal Mára , který vystihl nepřesnou rozehrávku soupeře a uděla kličku i brankáři a pak v pádu se štěstím protlačil balon do sítě. V závěru zápasu soupeř snížil na konečných 4-2. Příští týden nás čeká poslední utkání podzimní sezony a bylo by fajn pokračovat na vítězné vlně.