FC Vrchlabí – SK Miletín „A“ 3:1 (1:0)
Branka: Němeček

Sestava: Richter – Nosek, Kněžourek, Machačka, Nálevka – Bartoníček, Hátle, Němeček, Krátký – Andrle (63. Lámr) – Urban

V neděli jsme odjížděli k důležitému zápasu do Vrchlabí. Oba týmy potřebovali nutně bodovat, tak se dal očekávat bojovný fotbal. K utkání jsme nemohli počítat s Novotným, Kulinou a Lepltem.

Od začátku zápasu prokazovali větší bojovnost domácí fotbalisté, kteří měli větší chuť po třech bodech. První branku zápasu vstřelili Vrchlabští z pokutového kopu. Rozhodčí odpískal přísnou ruku Machačkovi a možnost postavit si míč na penaltový puntík dostal ve 29. minutě Pavel Kraus. Domácí střelec nezaváhal a poslal svůj tým do vedení. Ve zbytku poločasu se k několika šancím dostali i my, ale Brankáře Michala Šulce jsme nepřekonali, a tak první poločas tak skončil těsným vedením domácích.

Do druhého poločasu nemohl nastoupit zraněný Urban, kterého nahradil Vondrouš. Větší sílu a důraz v osobních soubojích opět prokázalo domácí Vrchlabí, které se tak dočkalo další branky. V 57. minutě se k míči dostal Pavel Kraus, který překonal Míru podruhé. Domácí útočník se na víkendový zápas vyspal výborně, což potřetí demonstroval v 78. minutě. V té době se Pavel Kraus opět ujal balonu a povedeným zakončením zvýšil na 3:0. Domácí se třígólovým vedením uklidnili a zbytek zápasu dohrávali. My jsme dokázali v závěru zápasu pouze kosmeticky upravit skóre, kde se po centru Krátkého prosadil Němeček – 3:1.

Zdeněk Lukeš – trenér (domácí):
Ve vyrovnaném utkání jsme byli střelecky aktivnější, a to se také ukázalo v celkovém výsledku. Nechá se říci, že po vstřelené penaltě jsme dali ještě 2 krásné branky, což utkání rozhodlo. O všechny 3 branky se postaral náš kapitán, Pavel Kraus.
Antonín Kraus – asistent trenéra (hosté):
V utkání dvou celků ze suterénu tabulky se hrál fotbal velmi slabé úrovně. Domácí byli hladovější po vítězství a díky střelci Krausovi také zaslouženě vyhráli.

Diváků: 110
Rozhodčí: Rychtár