V sobotu 19.9. jsme hostili turnaj KP mladších přípravek. Přijeli k  nám soupeři FC Hradec Králové A a Rasošky/Josefov. NAŠE SESTAVA:
Jirka Vaniš – Lukáš Pozler, Míša Hradilová – Kája Hradil, Vojta Kňourek
STŘÍDALI: Tadeáš Lánský, Jakub Chmelík, Martin Vaniš

Miletín – Hradec Králové
1. poločas (proti béčku) 1 : 5
Soupeři jsme statečně vzdorovali. Táďa Lánský vyrovnával na průběžných 1:1. Skóre narostlo až ke konci.

2. poločas (proti áčku) 0 : 6

Proti nám stál výborný soupeř, který odehrál celé utkání s pěti hráči v poli – bez brankaře. Naši hráči bojovali, ale na útočení jim už nezbývaly síly. Pěkně si zachytal Jirka Vaniš.

Miletín – Rasošky/Josefov
1. poločas (proti béčku) 6 : 0
Po zápase volna jsme se nemohli pořádně rozehrát. Utkání rozhodl Vojta Kňourek, který vstřelil všechny naše branky stejně jako před dvěma týdny v Jaroměři.

2. poločas (proti áčku) 12 : 0
Ve druhém poločase jsme se zlepšili a prosadili se i další hráči. O branky se podělili Kája Hradil 5, Vojta Kňourek 4, Lukáš Pozler 2 a Tadeáš Lánský 1.

SHRNUTÍ:
Celkově (v součtu s Javorkou) jsme první zápas s FC HK A prohráli 31:2 a druhý zápas jsme nad týmem Rasošky/Josefov naopak vyhráli 33:1. Zhodnotím-li jednotlivé poločasy, tak jsme měli vyrovnanou bilanci 2 – 0 – 2 se skóre 19:11. Zápasy dopadly podle očekávání, protože jsme hráli s nejlepším týmem a poté s nováčkem soutěže. Přesto mě potěšilo, že jsme od Hradce Králové dostali méně golů než při jarním setkání a týmu Rasošky/Josefov jsme vstřelili mnohem více gólů než před dvěma týdny. Turnaj jsme odehráli s osmi hráči, takže jsme mohli více střídat. Celý tým zaslouží velkou pochvalu! Byl bych rád, kdybychom se v takovém počtu sešli i za týden, protože nás čeká turnaj v Č. Kostelci, kde se utkáme  postupně s domácími hráči, opět s FC HK A a nakonec s týmem Chlumec/RMSK Cidlina.