V sobotu 26.9. jsme zavítali do Červeného Kostelce. Našimi soupeři byli domácí, FC Hradec Králové A a Chlumec/RMSK Cidlina.

Vzhledem k různým okolnostem jsme nakonec odjeli pouze s pěti hráči a na místě nás doplnili dva hráči z MFK Javorka.

NAŠE SESTAVA:
Jirka Vaniš – Lukáš Pozler, Pepa (MFK Javorka) – Tadeáš Lánský, Vojta Kňourek
STŘÍDALI: Martin Vaniš, Honza (FMK Javorka)

Červený Kostelec – Miletín
1. poločas (proti béčku) 2 : 1
Hra byla vyrovnaná. My jsme šli do vedení brankou Vojty Kňourka, ale domácí těsně před koncem dovršili obrat skóre.

2. poločas (proti áčku) 5 : 0
I přes porážku jsme podali výkon na hranici možností. Hráči se snažili, ale soupeř byl lepší a později jen těsně prohrál s FC HK A (2:3).

FC HK A – Miletín
1. poločas (proti béčku) 10 : 0
Jasná záležitost od začátku do konce. Hráči nevěděli kam dříve skočit. Já jsem jen počítal vteřiny do konce, protože mi bylo líto Jíři v naší brance.

2. poločas (proti áčku) 10 : 1
Podobný průběh jako v prvním poločase. Soupeř odehrál celý zápas pouze ve čtyřech hráčích bez brankaře a díky tomu se nám podařilo vstřelit čestnou branku, kterou dával opět Vojta Kňourek.

Miletín – Chlumec/RMSK Cidlina
1. poločas (proti béčku) 2 : 2
Nakonec jsme neprohráli všechny poločasy. Obě branky vstřelil Vojta Kňourek.

2. poločas (proti áčku) 0 : 9
Opět jednoznačný průběh se soupeřem, kterému jsme se nemohli rovnat.

SHRNUTÍ:
Celkově (v součtu s Javorkou) jsme první zápas s Červeným Kostelcem prohráli 13:1, druhý zápas s FC HK A 33:3 a třetí zápas s týmem Chlumec/RMSK Cidlina 22:3. Hodnotím-li jednotlivé poločasy, tak jsme měli bilanci 0 – 1 – 5 se skóre 4:38. Bohužel vzhledem k tomu v jakém počtu jsme na turnaj odjížděli, a kteří hráči nám chyběli, tak se ani nedalo čekat něco jiného. Pokud bych hodnotil jednotlivé hráče, tak Jirka Vaniš si odchytal své, jen by se neměl rozptylovat počtem gólů v jeho síti, to mů zbytečně škodí. Lukáše Pozlera bych chtěl pochválit, protože v prvních čtyřech poločasech vybojoval spoustu soubojů a byl naším nejlepším obráncem, na konci už mu ale docházeli síly. Vojta Kňourek vstřelil všechny naše góly, byl naším nejlepším útočníkem, ale měl by se více zapojovat do bránění po ztrátě míče a nenechávat to jen na obranu. Tadeáš Lánský je o rok mladší než první tři a přesto si nevede vůbec špatně, má pěknou střelu, je aktivní. No a nakonec ještě náš benjamínek Martin Vaniš, který se účastní svých prvních turnajů, tak ten se snaží jak může, ale proti němu stojí o dva roky starší protihráči a to nejde srovnávat. Na závěr ještě co nás čeká. Za týden vyrážíme k pátému turnaji tentokrát do Dobrušky a soupeři nám budou Dobruška/Opočno a Jaroměř.