SK Sobotka „B“ – SK Miletín „B“ 5:0 (2:0)

Sestava: Kafka – Blažek (46.Zdeněk), Fof, Kožíšek T.,Kožíšek O. – Vondrouš, Kulhánek, Lámr, Šotola – Jalový (46.Haman), Balihar (65.Drahonínský)

K třetímu mistrovskému utkání jsme v neděli zavítali na horkou půdu do Sobotky. Museli jsme se z pracovních důvodů obejít bez Vaška Knaifla, Kanára a bez Kraťase, kteří odcestovali s áčkem. Sobotka nastoupila k zápasu s několika posilami z áčka, ale to není omluva pro náš tragický výkon.

Od začátku bylo vše špatně – nakopávané míče, hra z první, která nikoho nenašla, balon při zpracování odskakoval jako mladším žákům a po 18 odehraných minutách již někteří fyzicky nestíhali. Domácí nás rychlou kombinací přehrávali a my se jen sporadicky dostali k brance soupeře, kterou jsme v prvním poločase ani neohrozili. Do šaten se odcházelo za stavu 2-0 pro domácí, což dle průběhu zápasu bylo ještě přijatelné. Ačkoli domácí do druhé půle stáhli nejnebezpečnější hráče ze hry a my se i zlepšili, tak paradoxně jsme dostali ještě další tři góly a ze Sobotky si odvezli „bůra“. O hře a výsledku nejlépe vypovídá, že naši jedinou střelu jsme na branku domácích vyslali až v 85. minutě, kdy Šotek převzal pěknou přihrávku na hranici pokutového kopu, ale brankař jeho střelu vyrazil na tyč. Do příštího utkání doufám najdeme zbytek fotbalového umu a pokusíme se v dalším zápase navázat na solidní výkon z domácího utkání proti Češovu.