SK Miletín „B“ – SK Češov 9:2 (4:0)
Branky: Balihar 2, Zdeněk 2, Lámr, Kněžourek, Drahonínský, Haman, Krátký

Kafka – Brentner (46.Drahonínský), Fof, Lámr, Kožíšek – Vondrouš, Krátký, Kněžourek (46.Haman), Šotola – Balihar, Jalový (46.Zdeněk)

Tak po týdnu jsme opět nastoupili v domácím prostředí k druhému mistrovskému utkání. V úmorném vedru jsme přivítali soupeře z Češova. Nastoupili jsme v trochu jiné sestavě než v prvním zápase. Chyběl zraněný Jindřich, Blažek, Dan Rychtera, Hátlik a pro administrativní nedostatek nemohl nastoupit Venca Knajfl. V brance již nastoupil Jarda a k zápasu byl připraven Haman. Do úvodního poločasu jsme na hrot nasadili Petra Jalového, pro kterého je utkání proti Češovu vždy srdeční záležitostí.

V úvodní dvacetiminutovce byl aktivnější soupeř, my se nepochopitelně na hřišti hledali a jednou nás při šanci soupeře zachránila tyč. Za naši jedinou povedenou akci do té doby lze označit pracovní telefonát Petra Jalovce u střídačky během utkání. V druhé části prvního poločasu jsme se oklepali z počáteční ospalosti a začali si vytvářet šance, které vyústily v naše vedení. Nejprve se po pěkné akci prosadila posila z Áčka Kanár pěknou střelou z hranice velkého vápna, pak si pohrál s obranou Balů a pokřtil své nové modré kopačky značky adidas druhou brankou v utkání a dal tím zapomenout na „nególové“ oranžovky . Velice nás překvapil jeho finanční výdaj do nového obutí. Třetí gól v utkání vstřelil precizně zahraným přímým kopem Kraťas a umístěnou střelou nedal brankáři hostí šanci si na míč alespoň sáhnout. Za tohoto stavu jsme soupeře nepouštěli k ohrožení naší branky a vytvářeli jsme si řadu šancí – Petr Jalový trefil břevno a dorážku asi ze dvou metrů poslal Šotek asi dva metry nad branku. A jelikož Balů první gól vstřelil nečekaně levou nohou, tak do poločasu si nohy prohodil a poslal nás pravačkou již do čtyřbrankového vedení. Chvilku před poločasem rozhodčí k údivu nejen hráčů, ale i fanoušku odpískal proti nám pokutový kop. Jenže my máme v brance Jardu, který vystihl směr střely a vyrazil míč na tyč a udržel čisté poločasové konto.

O poločase jsme museli v sestavě udělat tři změny – střídali indisponovaný Kanár, do Prahy spěchající Adam a pracovně zasahující Petr Jalový. Do druhého poločasu jsme vstoupili ve stejném stylu jako v závěru prvního a postupně Zdeněk, dědek Mára a opět Zdeněk navýšili naše vedení. Asi v zápalu útočení jsme zapomínali na zadní vrátka a soupeřovi jsme dovolili několikrát přečíslit naši obranu a dvakrát překonat našeho brankáře. V závěru zápasu si před penaltou dovolil hostující brankář udělat kličku Žabákovi a pak smutně šel lovit balon ze své sítě a závěrečnou podobu výsledku dal krásnou střelou levačkou Haman. Utkání se díky brankovému přídělu muselo divákům líbit a doufám, že při dalším domácím utkání našim fanouškům opět uděláme vítěznou radost. Další mistrovské utkání sehrajeme v neděli v Sobotce. Naše utkání koriguje s utkáním našeho A týmu, tak uvidíme, v jaké sestavě na horké půdě v Sobotce nastoupíme.