SK Miletín „B“ – TJ Sokol Dětenice 0:1 (0:0)

Sestava: Richter – Drahonínský, Fof (70. Blažek), Kulhánek, Kožíšek – Vondrouš D., Hátle, Krátký, Šotola (46.Zdeněk) – Balihar (46.Rychtera), Lámr

Tak nám to začalo. V neděli po letní pauze přivítalo naše béčko na domácím hřišti mužstvo z Dětenic. Kvůli nepochopitelnému administrativnímu nedostatku jsme se museli v úvodním zápase obejít bez Hamana a naší brankářské jedničky Jardy Kafky, kterého musel zastoupit Míra Richter (Šlemenda). V základní sestavě, po odpykání dlouhého disciplinárního trestu, nastoupil miletínský Rooney Jindra Kulhánek, který společně s Láďou Fofem dirigovali naše zadní řady.

V první půli jsme měli mnohem více ze hry, neboť v naší středové řadě nastoupil Hátlík a Kraťas, jejichž souhra a technická hra dělala soupeřově záložní řadě a obraně značné potíže, ale bohužel jsme ani jednu z našich šancí nevyužili, i když v útoku jsme nastoupili s údernou dvojicí Balů a Žabák. V prvním poločase měl soupeř jednu šanci, se kterou si Šlemenda poradil. V druhé půli se hra přelévala ze strany na stranu – soupeř nastřelil břevno, Míra lapil samostatný nájezd, naši útočníci a záložníci bohužel ani z jedné šance síť za gólmanem hostí nerozvlnili. Když se již zdálo, že o vítězi utkání rozhodnou pokutové kopy, tak Dětenice bohužel našli po našem špatně zahraném autovém vhazování skulinu v naší obraně a v 86. minutě vstřelili jediný a vítězný gól. Bohužel jsme již nedokázali ve zbytku hrací doby najít recept na soupeřovu obranu a naše první podzimní domácí vystoupení jsme do penaltového rozstřelu nedotáhli a připsali si porážku 0-1.