TJ Sokol Malšovice – SK Miletín „A“ 2:0 (0:0)

Sestava: Richter – Nosek, Machačka, Leplt, Kněžourek – Bartoníček, Hátle, Novotný, Nálevka – Urban, Vondrouš F.

Střídání: Krátký, Lámr

V generálce na první soutěžní utkání v Sobotce se naše áčko utkalo s účastníkem 1. B třídy s Malšovicemi. Naše družstvo odjíždělo téměř v plné sestavě, když ze zdravotních nebo pracovních důvodů chyběli pouze Němeček, Andrle a Drahonínský.

Od začátku utkání jsme tahali za kratší konec, kdy jsme se nedokázali prosadit v útočné fázi a udržet míč dále na polovině domácích. Náš tým si za celý zápas nevytvořil téměř žádnou šanci, naopak domácí dokázali několikrát nastřelit naši brankovou konstrukci. Gólově se domácí prosadili až v poslední desetiminutovce, kdy dvakrát udeřili v krátkém intervalu. Tato generálka nám vůbec nevyšla, když po celý zápas a zvláště v závěru utkání byla vidět na našich hráčích únava a nerozehranost, která je mimo jiné zapříčiněna i chabou účastí na trénincích.

Do příštího týdne lze jedině doufat, že k utkání v Sobotce přistoupíme od základu jinak. Tento soupeř bude mít totiž ještě vyšší úroveň než účastníci 1. B třídy, z kterých jsme v přípravě nedokázali porazit ani jednoho.