SK Miletín „A“ – FK Černilov 2:2 (0:1) PK 5:6
Branky: Urban, Andrle

Sestava: Richter – Nosek (43.Lámr), Novotný, Leplt, Kněžourek – Nálevka, Hátle, Němeček (83.Krátký), Bartoníček (57.Kulina) – Andrle, Urban (75.Vondrouš)

V sobotu jsme se poprvé představili na domácím hřišti proti Černilovu. Před početnou diváckou kulisou nás čekal těžký soupeř, který v předchozím kole vstřelil 4 branky a vedl tabulku 1. A třídy po prvním kole. K utkání jsme nastoupili ve stejné sestavě, jako ve vítězném zápase se Sobotkou.

První poločas moc šancí nenabídl a hrálo se převážně mezi vápny. My jsme převážně hrozili ze standardních situací, ale ani z jedné se nám nepodařilo skórovat. Hosté v prvním poločase využili jediného našeho zaváhání, kdy po našem nedůrazném odkopu stačil ještě Míra střelu hostí vyrazit, ale na dorážku volného Schoda k pravé tyči neměl nárok – 0:1.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s cílem otočit výsledek. To se nám ale dlouho nedařilo. První naši šanci jsme měli až v 60. minutě, kdy po našem vydařeném brejku střílel Leplt, ale jeho střelu k tyči brankář vyrazil. Vyrovnání jsme se dočkali v 67. minutě. Mrca se prokličkoval přes několik hráčů do vápna, kde ho hostující obránce poslal nedovoleně k zemi, a zahrávali jsme pokutový kop, který Mrca s přehledem proměnil – 1:1. Do vedení jsme se dostali o pět minut později. Na rohový kop Novotného si nejvýše vyskočil Andrle a hlavičkou pod břevno nás dostal do vedení – 2:1. Po tomto gólu jsme přestali nepochopitelně hrát a nechali soupeře nebezpečně kombinovat. V 77. minutě po velkém chaosu v našem vápně nastřelil soupeř břevno. V 85. minutě měl na kopačce gólovou střelu opět Andrle, ale Voltr jeho ránu k tyči vyrazil. To se ukázalo jako klíčový zákrok utkání. V 90. minutě totiž soupeř poslal centr do vápna, na který si naběhl Hrubý a poslal zápas do penaltového rozstřelu. V tom byli šťastnější hosté a odvážejí si z našeho trávníku další bod navíc. Tuto středu hostíme opět na našem trávníku Nepolisy, kterým máme co vracet ještě z působení v 1. B třídě.

Antonín Kraus – asistent trenéra (domácí):
První půle se odehrála mezi šestnáctkami bez větších šancí. Jedinou příležitost měli hosté a také ji využili. Druhý poločas jsme začali špatně. Hra byla nepřesná, až chaotická. Obrat nastal příchodem Kuliny, který naši hru oživil a přišlo i otočení výsledku. Minutu před koncem však soupeř vyrovnal a v penaltovém rozstřelu byl šťastnější.
Jaroslav Pokrupa (hosté):
V prvním poločase jsme byli lepším týmem, lépe jsme kombinovali a po zásluze jsme se dostali do vedení, bohužel tento gól jsme nepotvrdili při následující akci. Ve druhém poločase domácí přidali na důrazu a bojovnosti, rozhodčí jim pomohl neuvěřitelným množstvím standardních situací v blízkosti našeho pokutového území a po gólech z pokutového kopu a po rohu se dostali domácí do vedení. Nám se podařilo vyrovnat v poslední minutě, v penaltách jsme získali druhý bod.

Diváků: 150
Rozhodčí: Mucha