Ve čtvrtek jsme v druhém přípravném utkání na I.A třídu přivítali rezervu Dvora Králové, která do Miletína přijela ve velmi silné sestavě, ve které nechyběly stálice divizní sestavy.
SK Miletín : Dvůr Králové „B“  1:5 (1:2)
Branka: Novotný
O atraktivitu bylo postaráno i bez divizních hráčů hostí, neboť hráči obou celků se velmi dobře znají a z obou sestav by se našla jen hrstka fotbalistů, kteří by nikdy neoblékli dvorský dres.
Od úvodního hvizdu rozhodčího Medlíka byly karty jasně rozdány, více ze hry měli hosté, domácí jim však pozornou obranou  mnoho gólových šancí nenabídli, vyjma té v 10.min, kdy Richtera zachránilo břevno. Poté se osmělil i domácí tým a po standardní situaci byl na správném místě ve správném čase Novotný a poslal překvapivě Miletín do vedení. To však nevydrželo dlouho, hosté srovnali po rychlém brejku. Do poločasu ještě dokázali i vývoj utkání otočit ve svůj prospěch.
V druhé půli jsme drželi s hosty krok i přes skutečnost, že jsme se nedostávali do kombinace tak, jak jsme chtěli. Dokonce jsme si připravili dvě tutovky, ve kterých postupně selhali Bartoníček (po krásném signálu z přímého kopu) a Havrda, kterého jsme zkoušeli v tomto zápasu z AFK Probluz.  Na celkové výši skóre se ale negativně projevila závěrečná desetiminutovka v ní obdržené tři branky po hrubých chybách v defenzivě, které jsme si mohli odpustit, a dovést tak utkání do přijatelného výsledku.

Sestava: Richter – Nosek, Machačka, Kněžourek, Novotný – Nálevka, Andrle, Němeček, Bartoníček – Kulina, Havrda
Střídali: Lámr, Drahonínský , Vondrouš F., Krátký a Leplt