TJ Tatran Hostinné – SK Miletín „A“ 4:1 (2:0)
Branka: Urban

Richter – Nosek, Novotný, Leplt, Lámr – Bartoníček, Andrle, Hátle, Nálevka (65 Machačka) – Vondrouš F. (55. Urban), Kulina (46. Krátký)

Článek ze stránek soupeře…

V prvním kole poháru hejtmana jsme přivítali nováčka 1.A třídy celek Miletína. Za pěkného slunečného sobotního podvečera se hrál svižný fotbal se šancemi na obou stranách. Hosté se snažili rychlými narážečkami dostat za naši obranu, čemuž se nám dařilo vcelku úspěšně čelit. V jednadvacáté minutě napřáhl ke střele Jakoubek, jeho ránu ale zastavila tyč. O devět minut později se už prosadil úspěšně. Po přiklepnutí Slavíka prostřelil všechno, co mu stálo v cestě a otevřel skóre – 1:0. Náš gólman se v brance taky nenudil a musel vytáhnout několik pěkných zákroků. V závěru poločasu nám vyšel rychlý brejk, který zakončil R. Polák po pěkném centru Jakoubka – 2:0. V úvodu druhé půle hosté v domnění, že se jedná o ofsajd, prakticky přestali hrát, ale vybíhající hráč Valeš v něm nebyl, obešel brankáře, a zvýšil na 3:0. Tempo hry se nezměnilo a šance se střídali na obou stranách. V 72. minutě po rohovém kopu hlavičkoval do břevna Jakoubek, k odraženému balónu se dostal R. Polák a nekompromisní střelou zvýšil na 4:0. Čisté konto našemu brankáři zkazil střídající Urban, který v 89. minutě snížil umístněnou střelou na 4:1.

Pavel Šmucer – vedoucí mužstva (domácí):
Proti mladému a běhavému celku hostí jsme se dokázali prosadit a zaslouženě jsme vyhráli.
Antonín Kraus – vedoucí mužstva (hosté):
Bez tří nejzkušenějších hráčů, Urbana, Machačky a Krátkého, kteří zahájili zápas na lavičce náhradníků, jsme podali výkon, který nelze nazvat jinak, než ostuda.

Diváků: 90
Rozhodčí: Janota