Ve velkém horku a pouze s jedním hráčem na střídání si museli poradit naši hráči starší přípravky v Jičíněvsi, kde je čekaly souboje se Železnicí, Sobotkou a domácí Jičíněvsí.SK Miletín : Sokol Železnice 3:1 (3:0)
Branky: Machačka Š., Machačka J. a Kozák F.
Do utkání jsme vstoupili impozantně – hráli pohledný kombinační fotbal a dokázali i některé naše šance proměnit. Během úvodního poločasu jsme soupeři nasázeli tři branky a s přehledem na hřišti dominovali. Ve druhém poločase jsme sice polevili ale soupeř na zvrat utkání neměl dostatek sil a ani příležitostí.

SK Miletín : SK Sobotka 3:1 (3:0)
Branky: Baliharová E., Machačka Š., Kozák F.
O osudu utkání rozhodl stejně jako v první zápase první poločas, který jsem vyhráli rozdílem třídy. Bohužel po změně stran však přišlo zbytečné zaváhání našeho gólmana, které jsme ale mohli napravit proměněním několika šancí, což se však nekonalo. Na druhé straně nutno podotknout,že soupeř mnoho šancí k vyrovnání neměl.

TJ Jičíněves : SK Miletín 2:1
Branka: Machačka Š.
Vše co stálo za pochvalu v úvodních dvou zápasech, se bohužel do třetice neopakovalo! Po hrubé chybě Matyáše v bráně jsme si sice vypracovali bezpočet příležitostí k vyrovnání, to nám však nebylo souzeno. Žel bohu jsme s nejslabším týmem sobotního turnaje dokázali prohrát a to především díky tomu,že domácí z brejku utekli a dali druhý gól, snížení z kopačky Š.Machačky bylo už jen labutí písní. O lepší výsledek nás připravila střelecká nemohoucnost!