Mladší žáci dnes odcestovali na 3. finálový turnaj do Chomutic, které v základní část ukončily na druhém místě právě za našimi hráči. Mimo Chomutic nás čekala ještě dvě utkání s Milíčevsí a Kopidlnem, oba týmy se umístily do čtvrtého místa v základní skupině.
První utkání jsme sehráli s Milíčevsí, která před zahájením 3. finálového turnaje ztrácela pouhé 4 body na třetí Kopidlno. Milíčeves ukončila základní část na 4. místě a v průběhu Finálových turnajů si vede víc než dobře, když v prvních dvou turnajích obsadila dvě druhá místa a stáhla tak své bodové manko na třetí Kopidlno ze základní části. Ba naopak naši žáci potřebovali tento zápas vyhrát, protože jsme chtěli odjíždět s jistotou před domácím turnajem, který se koná tuto středu 17.6. 2015 od 17h. 4 získané body z tohoto turnaje nám zajišťovaly zisk mistrovského titulu. Proto se z tohoto utkání dalo očekávat atraktivní
fotbal pro diváky. Jenomže naši žáci na nic nečekali a udeřili hned od samého začátku, kdy si vypracovali vedení 3:0. Milíčevsi se podařilo ještě do konce prvního poločasu snížit na 3:1. Ve druhém poločasu jsme soupeře k ničemu nepustili a skóre se tak do samého závěru utkání nezměnilo.
Miletín 3:1 Milíčeves ( 1+2 Vráťa Hak, 2+0 Pavel Horáček a 0+1 Adam Špůr )

Ve druhém utkání na nás čekalo Kopidlno, kterému jsme v našem posledním utkání podlehli těsným výsledkem 1:2, kdy jsme inkasovali začátkem druhého poločasu
dva slepené góly a do konce utkání jsme se skórem nedokázali nic udělat.Tento zápas měl, ale úplně jiný průběh a soupeře jsme převálcovali jasným výsledkem 9:0.

Miletín 9:0 Kopidlno ( 2+4 Vráťa Hak, 5+0 Pavel Horáček, 1+1 Ondra Sehnal, 0
+2 Vojta Jalový, 1+0 Pepa Hanzlík  a 0+1 Matěj Němeček )

Třetí utkání na nás pohostil domácí tím z Chomutic, kterému jsme nedali čuchnout k míči a i přes obrovský počet šancí jsme vstřelili pouze 4 góly.
Chomutice 0:4 Miletín ( 4+0 Pavel Horáček, 0+2 Adam Špůr a 0+1 Vráťa Hak )

Výsledky 3. Finálového turnaje v Chomuticích

Chomutice 0:2 Kopidlno
Miletín 3:1 Milíčeves
Chomutice 1:1 (1:0 penalty) Milíčeves
Miletín 9:0 Kopidlno
Chomutice 0:4 Miletín
Kopidlno 2:0 Milíčeves