Dne 17.6. 2015 Mladší žáci sehráli poslední 4. Finálový turnaj na domácím hřišti v Miletíně. Před zraky všech rodičů, babiček, dědečků a příbuzných nedali žádnému soupeři důvod k radosti a jasně je převálcovali jednoznačným skórem.
Miletínští žáci si zajistili Mistrovský titul už v předposledním 3. Finálovým turnaji v Chomuticích, kdy si ze třech utkání odvezli plný počet z devíti možných bodů. A to si zasloužili výhrou 3:1 nad Milíčevsí, 9:0 s Kopidlnem a 4:0 s domácími Chomuticemi.

Naopak Milíčevští kluci před začátkem 4. Finálového turnaje ztráceli na třetí Kopidlno 9 bodů, které ale mělo lepší skóre a i kdyby Milíčeves vyhrál ve zbývajících třech utkání a Kopidlno prohrálo tak by se postavení Milíčevse v závěrečné tabulce neměnilo.

To že naši žáci měli jistý první místo a Milíčeves to jistil zezadu, se nedalo říct o zbylých soupeřích Kopidlna a Chomutic.
Kopidlno, které bylo po třech Finálových turnajích na průběžným 3. místě se ztrátou 9 bodů na druhé Chomutice, kterým Finálové turnaje vůbec nevyházeli. Chomutice za 9 zápasů nasbíralo pouhých 5 bodů. Kopidlnu hrálo do karet i lepší skóre vstřelených i obdržených branek, kdy se umístili na druhém místě za našimi borci z Miletína.

Jenomže k tomu aby uspěli a postoupili na 2. místo před Chomutice potřebovali vyhrát všechny tři utkání a to znamenalo i porazit naše kluky. Kopidlno hrálo své úvodní utkání s Chomuticemi, které porazili 2:1 a tím se dostali o krok blíže k druhému místu. Jenomže ve druhém utkání narazili právě na už zmíněné miletínské kluky, kteří jim ukázali, kdo je tu doma a vyprovodili je ze hřiště výhrou 5:0. A po druhém utkání bylo rozhodnuto o konečném pořadí Finálových turnajích i Celkovém umístění za sezonu 2014/2015.

Miletínští žáci na svém domácím Finálovém turnaji jasně dominovali a nedovolili soupeři ani jediný moment z čeho by měl mít úsměv na tváři. V prvním utkání přejeli Milíčeves 6:0 (1:0) – ( 4+0 Pavel Horáček, 1+2 Vráťa Hak, 1+0 Mára Cerman, 0+1 Matěj Kučera a 0+1 Ondra Sehnal ) Milíčeves se prakticky celé utkání nedostala z vlastní poloviny hřiště jiným způsobem, než při výkopu hostujícího brankáře.
Jak už tu bylo jednou zmíněno. Ve druhém utkání i přes to že Miletín už měl o svém umístění jasno, tak soupeř z Kopidlna na dálku soupeřil s Chomuticemio konečné druhé místo.
K tomu potřebovali vyhrát všechna utkání a to znamenalo porazit i naše kluky. Ti jim ale nedali jedinou šancí ani ten zápas zdramatizovat a vyndali je 5:0 (3:0) – ( 4+0 Pavel Horáček, 1+0 Pepa Hanzlík, 0+2 Vráťa Hak, 0+1 Matěj Kučera, 0+1 Matěj Němeček a 0+1
Vojta Jalový )

Ve třetím utkání jsme se nedokázali i přes ustavičný tlak prosadit v koncovce tak jak jsme si představovali a proto jsme Chomutice poslali domů s prohrou 2:0 (1:0) – ( 1+1 Pavel Horáček, 1+0 Vráťa Hak, 0+1 Matěj Kučera )

Miletín 6:0 Milíčeves  ( 4+0 Pavel Horáček, 1+2 Vráťa Hak, 1+0 Mára Cerman, 0+1 Matěj Kučera a 0+1 Ondra Sehnal )

Miletín 5:0 Kopidlno  ( 4+0 Pavel Horáček, 1+0 Pepa Hanzlík, 0+2 Vráťa Hak, 0+1 Matěj Kučera, 0+1 Matěj Němeček a 0+1 Vojta Jalový )

Miletín 2:0 Chomutice  ( 1+1 Pavel Horáček, 1+0 Vráťa Hak, 0+1 Matěj Kučera )

Nominovaná sestava:

M. Němeček – A. Špůr, M. Cerman, V. Jalový, V. Hak, J. Vondrouš, J. Hanzlík,
O. Sehnal, M. Kučera a P. Horáček.