SK Miletín „A“ – TJ Baník Žacléř 2:0 (1:0)
Branky: Leplt, Machačka

Rychter – Nosek, Novotný, Machačka, Kněžourek – Nálevka (73.Jukl), Krátký (87.Drahonínský), Leplt, Bartoníček – Urban (74.Lámr), Němeček

V posledním domácím zápase jsme hostili soupeře ze Žacléře. První zápas s Baníkem se nám příliš nepovedl a odvezli si od nich potupnou porážku, tak jsme jim měli co vracet. V zápase nám ještě šlo o celkové 3. místo mezi skupinami, tak jsme měli o motivaci postaráno. Do utkání jsme nenastoupili kompletní, když chyběl pracující Vondrouš a Kulina.

Od první minuty jsme měli míč více na kopačkách, ale během 30 minut jsme si nedokázali vypracovat žádnou větší šanci. Ohrozit branku se nám dařilo jen z přímých kopů, ale se střelami Bartoníčka nebo Machačky si výborně chytající Pelc poradil. Už to skoro vypadalo na poločasovou remízu, ale naštěstí ve 40. minutě vymyslel Mrca pěkný centr za obranu na Leplta, kterého napoprvé Pelcl vychytal, ale na jeho dorážku už byl krátký a zajistil nám poločasové vedení 1:0.

Obraz druhého poločasu se příliš nezměnil. My jsme byli opět častěji na míči a útoky hostů úspěšně odvracela naše dobře fungující obrana. V 51. minutě si připsal důležitý zákrok Míra, když vychytal důraznou hlavičku pod břevno hostů po standardní situaci. Poté jsme soupeře zatlačili a během 15 minut jsme si vypracovali několik šancí na navýšení našeho vedení. Nejprve Brky netrefil zpoza vápna branku. O další minutu Němeček vysunul za obranu Urbana, ale ten dlouho otálel se zakončením, až mu pod nohy skočil Pelc a míč chytil. V 62. minutě opět Pelc s problémy vyráží přímý kop Machačky a z následného rohu trefuje po centru Novotného Němeček břevno. V 66. minutě jsme se už konečně dočkali branky. K přímému kopu se postavil Machačka a jeho „nepovedený“ centr zapadl přesně do pravé šibenice – 2:0. Tímto gólem prakticky skončilo utkání a k vidění bylo převážně dohadování s rozhodčími v podání hostů. Poslední šanci utkání měl v 86. minutě Lámr, když po vybojovaném míči šel sám na branku, ale Pelcl ho opět vychytal, a tak utkání skončilo naší hubenou výhrou, kterou jsme se rozloučili s tímto ročníkem 1.B třídy. Děkujeme všem našim příznivcům, kteří nás podporovali v průběhu celé sezóny v domácích, ale i venkovních zápasech.

Kraus – asistent trenéra (domácí):
V posledním zápase šlo o to rozloučit se s našimi věrnými příznivci vítězstvím, což se podařilo, takže spokojenost.
Jareiš – rganizační pracovník (hosté):
V posledním zápase jsme nepředvedli nic převratného.Miletín hrál o možnost postupu z druhého místa a zaslouženě bodoval.Konec soutěže přináší hodně zápasů, které se hrají jen z donucení.Tento systém je divácky nudný a doufáme, že bude zrušen.

Diváků: 95
Rozhodčí: Rychtář