Na druhou stranu okresu se vydala o sobotním dopoledni naše starší přípravka reprezentovat barvy Miletína. I přes termínovou kolizi s mladší přípravkou, takže bez T.Urbana a J.Machačky, nás odjelo komfortních devět hráčů, což již dlouho nepamatujeme.SK Sobotka : SK Miletín 1:3 (0:3)
První poločas úvodního zápasu jsme zahráli nejlepší fotbal za celé dopoledne. Vstřelili jsme pěkné tři branky (V.Jalový, Š.Machačka a M.Kučera) a řadu fotbalových akcí nedokázali přeměnit ve vyšší náskok. Po změně stran jsme záhy inkasovali, ale více jsme domácím nedovolili. A protože naše útočné výpady před domácí branku nebyly již tolik nebezpečné, tak se do konce utkání skóre již nezměnilo.

SK Miletín : SK Hošek Robousy 4:5 np
V druhém zápase jsme odehráli zajímavé utkání proti Robousům. V prvním poločase jsme se ujali vedení po krásné akci Vojty se Šimonem. Robousy však dokázaly vyrovnat a po chybě Matyáše Brůny i otočit výsledek na poločasové vedení 1:2. V druhém poločase jsme však na soupeře vlétli a postupně vyrovnali a opět převážili vedení na svou stranu (M.Kučera, Š.Machačka a E.Baliharová). Po vynuceném střídání V.Jalového jsme však nechali Robousy vyrovnat a v penaltové loterii dvakrát oproti hráčům Robous selhali. Krásné utkání, které však mělo šťastnější konec pro soupeře.

SK Miletín : TJ Kopidlno  6:0 (2:0)
Na závěr soboteckého miniturnaje nás čekali mladí hráči Kopidlna, které jsme téměř k ničemu nepustili a jednoznačně zvítězili. První poločas však nebyl odehrál dle trenérových představ, spousta chyb – zkažených přihrávek a pouze dva vstřelené góly (V.Jalový 2x). Po změně stran načal lepší desetiminutovku a střelecké hody hned v první minutě M.Paulus, po něm se pak trefili ještě F.Kozák, M.Kučera a E. Baliharová,kteří postupně upravili na vysokých 6:0 pro naše miletínské barvy.

Sestava: M.Brůna – V.Jalový, F. Kozák, M.Paulus, M. Kučera – M.Flégl, Š.Machačka, E.Baliharová a Pepino Linhart