K dalšímu mistrovskému turnaji jsme zajížděli na druhou stranu okresu do Kopidlna, kde nás čekaly týmy domácích, Sokola Libáň a Sokola Železnice. V našem dresu z různých důvodů chyběli Vojta Jalový, Matěj Kučera.
FK Kopidlno : SK Miletín 1:5 (1:3)
Branky: Kozák a Machačka Š. 2x , Urban 1x
Proti domácím jsem se střelecky prosadili již 3x v prvním poločase. Kopidlno sice dokázalo na chviličku vyrovnat stav na 1:1, avšak od tohoto okamžiku jsme domácímu týmu nic nedarovali a v pohodě si dokráčeli pro vítězství.

Sokol Libáň : SK Miletín  3:2 np, (2:2, 0:1)
Branky: Kozák a Machačka Š.
Téměř bez možnosti střídání, neboť Eliška měla zdravotní problémy jsme měli o osudu utkání rozhodnout v prvním poločase, kde jsme neproměnili ani ty největší šance a vedli jsme pouze 1:0. Libáň nás hned po obrátce zatlačila a podařilo se jí vývoj utkání otočit. Nicméně téměř se závěrečným hvizdem se podařilo Šimonovi vyrovnat. V penaltách byla Libáň úspěšnější, když vyhrála 3:2.

SK Miletín : So Železnice  2:3 (1:2)
Branky: Kozák a Machačka Š.
V posledním utkání miniturnaje jsme opět rychle vedli 1:0. Poté se Železnici podařily dvě akce, ze kterých strhla vývoj utkání na svoji stranu. Když jsme v II. poločase Šimonem vyrovnali, tak tento stav vydržel pouze 30 vteřin, když soupeř nachytal našeho brankáře „na hruškách“ a skoroval z půlky hřiště. Přesto jsme si vytvořili dostatek šancí k tomu, abychom vyrovnali, největší šancí pohrdl Šimon Machačka, ale branky jsme se nedočkali.

Sestava: Matyáš Brůna – Jakub Machačka, Matyáš Paulus, Eliška Baliharová, Šimon Machačka, Tomáš Urban, Filip Kozák