V rámci 6.hracího dne okresního přeboru starší přípravky byly k vidění v Miletíně souboje jen tří týmů – domácích, Sokola Libáně a TJ Jičíněvse/Jičína, neboť se již předem omluvilo družstvo Robous. Náš tým nemohl počítat s nemocnou Eliškou Baliharovou, naopak po třech absencích nastoupili Vojta Jalový a Matěj Kučera.SK Miletín vs. TJ Jičíněves/Jičín 5:0 (3:0)
Soupeře, který přijel do Miletína, bez jediného hráče na střídání jsme přehrávali od úvodních minut. Naše téměř kompletní sestava má velkou sílu a úvodní branka utkání toho byla důkazem, kdy vynikající akci po ose Brůna – Kučera – Jalový  zakončoval Š.Machačka. Do poločasu se podařil ještě husarský kousek Tomášovi Urbanovi, který z přímého kopu klasickým „angličanem“ zvýšil vedení na 2:0. Konečný poločasový výsledek stanovil V.Jalový, který zvýšil již na 3:0. Po změně stran se prosadili před zrakem své třídní paní učitelky již jen opět Š.Machačka a V.Jalový, který stanovili konečný výsledek 5:0. Bezchybný výkon v brance předvedl Matyáš Brůna, který si čisté konto zasloužil především dvěmi důležitými zákroky.

SK Miletín : Sokol Libáň  6:0 (3:0)
Libáňi, která před naším zápasem prohrála s Jičíněvsí 4:5, jsme chtěli vrátit porážku z minulého týdne, kdy jsme s ní v Kopidlně prohráli 3:2 np. A dnes to skutečně bylo jiné utkání. Převaha našeho týmu byla znatelná a díky bohu byla i okořeněna brankami. Již v prvním poločase se o klid postaraly branky Kozáka, T. Urbana a Š.Machačky. Po obrátce jsme přidali další tři branky, především ta v podání dua z mladší přípravky J. Machačka – T. Urban stála za to, kdy si Urban dovolil i kličku brankáři a zvýšil na 5:0. Konečnou podobu výsledku dala dalekonosná střela M.Pauluse. Při hodnocení nesmím opomenout ani výkon našeho brankáře, který během dnešních utkání nedostal ani branku, přestože několika nebezpečným akcím soupeře musel čelit. Jen tak dále chlapci..

Sestava: M.Brůna – V.Jalový, Š.Machačka, F.Kozák, M.Kučera – T.Urban, J.Machačka, M.Paulus