V sobotu 25. 4. 2015 jsme zavítali do Č. Skalice, abychom poměřili síly s RSCM Rozkoš a FK Náchod. Oproti prvnímu turnaji chyběl v sestavě Vojta Kňourek, naopak přibyli Tadeáš Paulus a Adam Poláček, takže nás bylo osm a z FKM Javorka nás doplnil Dan Sivík.

FK Náchod – FKM Javorka/SK Miletín     12 : 2

Branky: Jakub Machačka, Tomáš Urban

Do prvního utkání jsme vstoupili vlažně a vyspělý soupěř toho využil k poločasovému vedení o sedm branek. Po poločase jsme přidali na bojovnosti, hra se malinko vyrovnala a odměnou nám byly dva góly. Přes dvanáct inkasovaných gólů byl naším nejlepším hráčem brankář Jirka Vaniš, který zabránil vyšší porážce.

RCSM Rozkoš – FKM Javorka/SK Miletín     7 : 4

Branky: Jakub Machačka 2, Tadeáš Paulus, Tomáš Urban

Druhý zápas se nám podařil lépe. Přestože jsme brzy prohrávali 3:1, kluci se nevzdali a vyrovnali do poločasu na 3:3. Po přestávce nám domácí po našich chybách z brejků odskočili na 6:3 a už si vítězství pohlídali. S přístupem hráčů v tomto utkání jsme ale byli spokojeni.

V neděli 3. 5. 2015 jsme odjeli do Třebechovic. Tam na nás čekali domácí tým a Dvůr Králové. Sestava byla podobná jako ve Skalici, pouze Lukáš Pozlera nahradil Vojta Kňourek.

TJ Třebechovice – FKM Javorka/SK Miletín     4 : 3

Branky: Tadeáš Paulus, Tomáš Urban, Vojta Kňourek

Začátek zápasu opět nebyl ideální tentokrát vinou pozdního příjezdu k utkání. Problémy nám ale víceméně dělal pouze jeden hráč domácích, který byl schopen přejít přes celé hřiště a dát gól či přihrát spoluhráči před prázdnou branku. My jsme se dlouho nemohli prosadit ani z čistých gólových šancí a prohrávali jsme 4:1. Postupně jsme se ale zlepšovali a dokázali se prosadit i gólově a nakonec jsme sahali po remíze. I přes porážku si kluci zasloužili pochvalu za to, že se nevzdali a bojovali až do konce.

Dvůr Králové – FKM Javorka/SK Miletín     0:11

Branky: Tomáš Urban 4, Jakub Machačka 3, Vojta Kňourek 3, Fanda Tuček

Ve druhém utkání jsme hráli se Dvorem Králové a utkání jsme postupně ovládli. Začátek byl vyrovnaný, ale když jsme se dostali do vedení a Jirka Vaniš uzamknul naši branku, tak skóre postupně narůstalo. Střelecké kvality potvrdili Tomáš Urban, Jakub Machačka a Vojta Kňourek. Své premérové trefy se dočkal Fanda Tuček, kterého mohl následovat i Adam Poláček, ale ten ve velké šanci o fous minul branku. Tentokrát jsme byli spokojeni s oběma zápasy.

Další turnaj se koná v sobotu 9. 5. 2015 od 9h na našem hřišti v Miletíně. Sjedou se k nám týmy Dobrušky, Třebechovic a Dvora Králového. Využijte toho, že se turnaj koná u nás a přijďte podpořit naše nejmladší!