TJ Sokol Dětenice – SK Miletín „B“ 3:1 (2:0)
Branka: Lámr

Sestava: Kafka – Kožíšek, Fof, Drahonínský, Šotola – Zdeněk, Lámr, Stránský, Vondrouš – Balihar, Brzek

Střídali: Filounek, Navrátil, Jalový

V sobotu jsme zavítali na půdu druhého družstva tabulky do Dětenic. Přes potíže se sestavou jsme odjížděli v krásném počtu 14 hráčů. Když nám jeli vypomoci hráči širšího kádru, který ať vinou práce, rekonvalescence a stavbou domu moc často nechodí. Klukům moc děkujeme, že nás v tom nenechali.

Samotné utkání jsme nezačali moc dobře, když jsme po dlouhém nákopu za obranu a po centru z právě strany prohrávali 1:0. První poločas domácí hráči míče jen nakopávali a snažily se hrát na rychlé brejky. Nám se první poločas moc nepovedl, až na dvě gólové střely Jakuba Stránského. Ve 30. minutě domácí zvyšují z penalty na 2:0. Do poločasu jsme měli šanci na snížení i my, ale nepodařilo se nám skórovat ani z pokutového kopu, který svým únikem přes celé hřiště vybojoval Ondřej Brzek. Domácí gólman střelu Tomáše Lámra vyrazil a tak jsme šli do kabin za nepříznivého stavu.

Druhý poločas jsme začali parádně a Tomáš Lámr snižuje ve 48. minutě na 2:1. Celý druhý poločas jsme už po delší době hráli pěkný a pohledný fotbal, ve kterém jsme opět neproměnili několik gólových šancí, jak na vyrovnání, tak i dostat se do vedení. Domácí přestáli náš tlak se strachem, ale bez gólů a tak přišel v 85. minutě trest, když z ojedinělého brejku dávají výsledku krásným lobem konečnou podobu na 3:1. Za zmínku ještě stojí povedená střela domácího záložníka, kterou fantastickým zákrokem likviduje Jarda Kafka a vyráží ji z levé šibenice. Příští neděli hostíme na domácím pažitu lídra soutěže ze Žlunic.