SK Miletín „A“ – AFK Hronov 5:1 (2:1)
Branky: Machačka 2, Bartoníček, Němeček, Novotný

Richter – Nosek, Leplt, Machačka, Novotný – Bartoníček (59.Vondrouš), Němeček, Krátký (46.Kněžourek), Nálevka (68.Hátle) – Urban (75.Lámr), Kulina

Za ideálního fotbalového počasí jsme hostili předposlední Hronov. Podle umístění soupeře v tabulce jsme nebrali nic jiného, než výhru. K utkání jsme nastoupili v úplně stejné sestavě, jako v zápase s Kopidlnem.

V prvním poločase jsme ale roli favorita vůbec nepotvrzovali. Ze zápasu s Kopidlnem nám chyběla bojovnost, pohyb a mysleli jsme si, že se soupeř porazí sám. Ale i tak jsme si díky prostupné obraně Hronova vytvořili na začátku zápasu dvě pološance, když se nejprve Němeček dostal za obranu, ale jeho ani ne střelu brankář v pohodě sebral a poté pěknou kolmici Machačky nestačil Bartoníček tečovat kolem brankáře. Ve 20. minutě jsme se dostali do vedení. Němeček zachytil nepřesnou přihrávku soupeře a jim nezbývalo nic jiného, než ho faulem zastavit. K přímému kopu so postavil Bartoníček a z dobrých 25 metrů krásnou střelou přes zeď nedal Nyklíčkovi šanci – 1:0. To bylo z naší strany na dlouhou dobu vše a soupeř se začal dostávat do nebezpečných brejků, kdy nás musel často na poslední chvíli zachraňovat Míra. Nepomohlo nám ani vyloučení Danihela ve 29. minutě. Soupeř byl lepší a opět jsme ho nedokázali přehrávat v 10 hráčích. Hronov se dostal do zaslouženého srovnání ve 39. minutě, když po pěkně zahraném brejku Valtera zakončoval do prázdné branky – 1:1. Ve 43. minutě jsme se s velikým štěstím dostali opět do vedení. Němeček rozehrál aut na Machačku, který téměř z nulového úhlu posílal míč obloučkem před bránu a k překvapení všech, míč zapadl přesně ke vzdálenější tyči – 2:1.

Ve druhém poločase jsme opět pokračovali ve „výkonu“ z prvního poločasu, ale naštěstí se nám v 55. minutě podařilo navýšit naše vedení, když na rohový kop Machačky si vyskočil Němeček a se štěstím prostřelil Nyklíčka – 3:1. V 60. minutě měl na noze další gól Urban, ale nastřelil pouze pravou tyč. Místo poklidného dohrání zápasu přibývala na hřišti nervozita a hádky soupeře s rozhodčím. To vyústilo v další 2 červené a soupeř dohrával zápas v 8 hráčích. Početní výhodu jsme využili a do konce zápasu přidali další dvě branky. V 80. minutě se po pěkné akci Vondrouše s Kulinou dostal do zakončení Novotný a s přehledem zakončil k pravé tyči – 4:1. V 88. minutě připravil Kněžourek palebnou pozici pro Machačku, a ten střelou tentokrát k levé tyči stanovil konečné skóre utkání na 5:1. Utkání přineslo jediné pozitivum. A to, že když se nám herně nedařilo, tak se nám podařilo utkání vyhrát a udrželi jsme se tři body za Nepolisy. V příštím kole nás čeká jedno z klíčových utkání jara, kdy zajíždíme do Kobylic.

Kraus – asistent trenéra (domácí):
Byl to jeden z nejhorších zápasů na domácím hřišti. O výsledku rozhodla nedisciplinovanost soupeře.
Zdeněk Samko – trenér (hosté):
O utkání nerozhodla nedisciplinovanost hráčů, ale arogance HR, který udělil 2 ČK za běžné fauly. Přitom i v 10 hráčích jsme dokázali vyrovnat a vytvořit si další šance. Pokud se podíváme do kolonky domácích, nenajdeme zde ani jedno napomenutí a ani po zákroku, kdy hráč s krví zůstal ležet na zemi, tak je to jasné snad každému.

Diváků: 90
Rozhodčí: Fryš