SK Miletín „A“ – FK Dolní Kalná 10:2 (6:2)
Branky: Vondrouš F. 3, Kulina 2, Němeček 2, Novotný, Bartoníček, Leplt

Richter – Nosek, Leplt, Machačka, Novotný – Bartoníček (55.Kněžourek), Němeček, Krátký, Nálevka (46.Kulina) – Urban (70.Lámr), Vondrouš F. (80.Balihar)

V sobotu jsme na domácím pažitu hostili Dolní Kalnou. Soupeř se nacházel na posledním místě tabulky a ještě k tomu jim chybělo několik hráčů základní sestavy, včetně gólmana. My jsme naštěstí žádné problémy se sestavou neměli a nastoupili jsme kompletní, tak jsme taky byli považováni za velkého favorita.

Ti, co nepřišli na začátek zápasu a dokoukávali hokej, tak přišli o velký brankostroj v podání obou týmů a v 17. minutě svítil na tabuli neuvěřitelný stav 5:2. Už v první minutě našel Mrca centrem za obranu Němečka, a ten z první trefil přesně k levé tyči – 1:0. Ve 3. minutě jsme zahrávali rohový kop, na který si vyskočil opět Němeček a trefil hlavou spojnici. Odražený míč vrátil na malé vápno Nosek a Vondrouš už neměl problém poslat míč hlavou do branky – 2:0. V 8. minutě zahrávali přímý kop hosté a z jejich první šance zápasu osamocený Hampl na malém vápně prostřelil Míru – 2:1. V 10. minutě Mrca prodloužil míč na Vondrouše, který tváří v tvář gólmanovi s přehledem zakončil k levé tyči – 3:1. A to ještě nebylo vše. Ve 14. minutě hosté opět snížili. Ve skrumáži v našem vápně se míč dostal k Jiřičkovi, a ten nekompromisně uklidil míč do levé šibenice – 3:2. V 17. minutě dokonal Vondrouš hattrick. Na hranici vápna vyhrál souboj s obránce a z první se strefil přesně pod břevno – 4:2. O další minutu později jsme zahrávali rohový kop a propadnutý míč uklidil do odkryté branky Leplt – 5:2. Poté se utkání uklidnilo a další branku jsme přidali až ve 39. minutě. Hosté ve vápně nedovoleně podrazili Vondrouše a z nařízené penalty se Bartoníček nemýlil – 6:2.

Po bláznivém prvním poločase jsme nastoupili do druhého poločasu s cílem neinkasovat a přidat ještě nějaké branky. To se nám ihned podařilo. Krátký poslal pas mezi obránce na Novotného, a ten prostřelil gólmana – 7:2. V 50. minutě se dostal do úniku Kulina, obešel brankáře a střelou do prázdné branky navýšil naše vedení – 8:2. Mezi 65. a 67. minutou jsme přidali ještě další dvě branky, když se prosadili Němeček s Kulinou a upravili stav zápasu na rekordních 10:2. Posledních dvacet minut se už dohrávalo jen z povinnosti. Příští týden zajíždíme k nepříjemnému soupeři do Kopidlna, kde se nám poslední roky nedaří vyhrát. Doufáme, že tuto nelichotivou sérii zlomíme a odvezeme si další tři body zpátky do Miletína.

Kraus – asistent trenéra (domácí):
Začátek zápasu připomínal spíše házenou, protože téměř každý útok skončil brankou. A tak v sedmnácté minutě svítil na tabuli neuvěřitelný stav 5-2. Zbytek zápasu se už jen dohrával a bylo jen otázkou, kolik ještě naši hráči přidají branek.
Martin Bartoš – hráč (hosté):
Domácí jasně dominovali v celém zápase.Výsledek ukazuje jako moc byl velký rozdíl mezi oběma týmy. Miletín si tak smlsnul na již rozebrané Kalné.

Diváků: 100
Rozhodčí: Jehlička