TJ Spartak Police – SK Miletín „A“ 1:4 (1:1)
Branky: Vondrouš F. 2, Bartoníček, Urban

Richter – Nosek (82.Jukl), Machačka, Leplt, Novotný (60.Kněžourek) – Bartoníček, Němeček, Krátký, Kulina (55.Nálevka – Vondrouš, Urban

V neděli jsme zajížděli k utkání 11. kola jarní části soutěže do Police n. Metují. Od úvodních minut utkání byla na našich hráčích znát snaha o nápravu nepovedeného výsledku z předešlého zápasu v Kopidlně, která znamenala ztrátu bodu a současně ztrátu přímého kontaktu s vedoucími Nepolisy.

Již ve 3. minutě Bartoníček potáhl míč a vyčkal na správný okamžik, aby jej mezi domácími obránci prostrčil na nabíhajícího F. Vondrouše. Filip potom povedenou křižnou střelou překonal brankáře Vlčka – 0:1. Další zajímavý okamžik přišel v 18. minutě. Po Bartoníčkově nahrávce vyslal na domácí svatyni nadějnou střelu Krátký, ta ovšem skončila těsně nad. O několik minut později se už Urbanovi podařilo domácího brankáře prostřelit, tentokrát to ale bylo z ofsajdového postavení, a tak se na stavu utkání nic neměnilo. Ve 34. minutě padl po naší standardní situaci gól, nikoli však do branky našeho soupeře. Machačkův trestný kop zvládl soupeř odvrátit znovu k Machačkovi, ten však v souboji o balon přišel a hosté z brejku, na jehož konci stál Bergmann, srovnali skóre zápasu na – 1:1. Další Machačkův trestný kop ze 43. minuty už byl málem gólový, k naší smůle skončil pouze na tyči. Před poločasovým hvizdem měl ještě náznak šance Němeček, jemuž se nepodařilo propálit chumel před ním stojících hráčů, a proto se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu.

Stejně jako nám vyšel úvod poločasu prvního, vydařil se i vstup do toho druhého. Nutno však podotknout, že se tak stalo s velkým přispěním chybující domácí defenzivy, jejíž rozehrávku v 50. minutě vystihl na hranici vápna Urban, který si zcela osamocen věděl se zakončením rady – 1:2. O dalších osm minut později již na výsledkové tabuli svítil stav 1:3, když svou druhou branku v utkání vsítil Vondrouš. V 60. minutě přišel další důležitý okamžik zápasu. Druhou žlutou kartu za nebezpečnou hru vysokou nohou spatřil Kollert a domácí museli zbytek zápasu dohrávat v deseti hráčích. Poslední úder domácím zasadil v 74. minutě Bartoníček, jehož střela se od tyče odrazila za Vlčkova záda. V závěru utkání jsme zodpovědným výkonem proti oslabenému soupeři žádné další drama nepřipustili a připsali si do tabulky důležité 3 body.

Klimeš Karel – předseda oddílu (domácí):
Z naší strany velmi slabý výkon.Zasloužená výhra hostů.
Foubík Ladislav – vedoucí mužstva (hosté):
Jsme rádi za tři body.Naše vítězství je zcela poprávu.

Diváků: 100
Rozhodčí: Junek